Koji je to novi proizvod o kome mame neprestano ćaskaju ovih dana? Otkrivamo vam nešto potpuno novo, inovativno, super praktično, a u njegove kvalitete zaljubićete se na prvi pogled! U pitanju je ECOEGG.

Malo simpatično roze, plavo ili žuto eko-jaje u koje se stavi deterdžent i omekšivač za veš od 70 ili 210 pranja. Ono što ECOEGG 2u1 eko-deterdžent+omekšivač izdvaja od svih drugih klasičnih hemijskih deterdženata je da sadrži 0% toksičnih sastojaka, tj.ne sadrži alergene, parabene, petrohemikalije, konzervanse, i mnoge druge sastojke koji su štetni za naše zdravlje ali i prirodu.

Drage mame, sa ECOEGG-om nemate brige, klinički je i dermatološki testiran, i odobren je od ALLERGY UK kao 100% hipoalergijski proizvod. Vole ga i životinje jer nije testiran na njima i veganski je, a i priroda mu je naklonjena jer funkcioniše po principu dopuna što znatno smanjuje upotrebu jednokratne plastike. Mi prosto jedva čekamo da ga probamo, a vi?

Ovaj britanski proizvod, u Srbiji možete naći preko @ecoegg_srbija na Instagramu, a saznali smo i da se trenutno nalazi na rođendanskoj akciji u Letoshop-u na 20% popusta. Usudi se da probaš ECOEGG jer sa njim pranje veša postaje uživanje.

Pretraga