Podkast za digitalnu porodicu

Portal i podkast Bezbedni klinci

Sve roditelje, koji su proteklih godina pratili sadržaje na portalu Bezbedni klinci, prosle godine obradovala je vest da savete za savladavanje izazova u digitalnom svtu mogu da dobiju formatu – podkasta „Bezbedni klinci“. Podkast emisije, čija je autorka i voditeljka psihološkinja Ana Mirković (Institut za digitalne komunikacije), pratimo od 29. oktobra 2020, simbolično Svetskog dana interneta, a Anin prvi gost je bio psiholog i novinar Dragan Ilić.

Podkast „Bezbedni klinci“ objavljuje se jednom mesečno  u video formatu na Vip Youtube kanalu, do je  audio format  dostupan na četiri podkast kanala – Deezer, M-xcloud, SoundCloud i Spotify

Emisije se bave temama kao što su: digitalni imunitet, komunikacija, inteligencija i pismenost; prevencija digitalnog nasilja, roditeljstvo u eri digitalne komunikacije, razvoj kreativnosti, medijska pismenost, socijalna i emocionalna inteligencija kod mladih, verbalna i neverbalna komunikacija i emotikoni u digitalnoj komunikaciji i mnoge druge.

Teme koje savremene roditelje zanimaju,  su  razrađene kroz razgovore sa brojnim relevantnim sagovornicima – predstavnicima kredibilnih institucija, javnim ličnostima i stručnjacima, a sadržaj je dodatno unapređen zahvaljujući ekspertskom i dijaloškom pristupu Ane Mirković sagovornicima.

Portal Bezbedni klinci 

 

Pretraga