Šesti Čuka fest u KC „Čukarica“

Muzički festival Čuka fest, šesti po redu, u organizaciji Udruženja „Džet klok“, biće održan u Kulturnom centru „Čukarica“ od 21. do 27. decembra 2020.

Ove godine organizatori festivala su, zbog epidemiološke situacije izazvane virusom COVID-19, osim na koncerte, akcenat stavili i na muzičke radionice koje su besplatne za decu i mlade.

Na programu su četiri koncerta:

Koncert učenika muzičkih škola – 26. decembra od 15h;
Džez koncert Aleksandra Jovanovića Šljuke (solo klavir, autorske kompozicije i improvizacije) – 26. decembra od 16h;
Poetski teatar „Najveće ljubavi“ (nastupaju Nenad Utješinović, recitator i Miloš Savić, gitarska pratnja) – 27. decembra od 15h;
Koncert klasične gitare (nastupa Zoran Anić) – 27. decembra od 16h.

Oni koji žele da prisustvuju pomenutim muzičkim događajima, zbog ograničenog broja, moraju se za karte prijaviti na e-mail mmradionica@gmail.com.

Za one koji želi da nešto više nauči o klaviru, gitari, solo pevanju organizatori su pripremili besplatne muzičke radionice koje se održavaju u KC „Čukarica“:

  • 21. i 25. decembra od 10.00… radionica klavira za početnike, koju vodi Mirijana Radosavljević
  •  22. i 24. decembra od 11.00… radionica akustične gitare za početnike, koju vodi Tomislav Nedeljković;
  • 23. decembra od 10.00… radionica pevanja, tehnika i primena u svim žanrovima, koju vodi Marijana Radosavljević, operska umetnica;
  • 26. decembra od 13.00… džez radionica za klavir, koju vodi Aleksandar Jovanović Šljuka, džez pijanista;
  • 27. decembra od 13.00… radionica električne gitare, koju vodi Radivoje Bojanovski            Zainteresovani se mogu prijaviti na imejl: mmradionica@gmail.com, ili na broj telefona: 011/3552-678.

Kao i svake godine, festival ima humanitarni karakter. Pozvani su svi koji budu dolazili na ove događaje da donesu garderobu za decu iz Svratišta.

Pretraga