Hiking Tour Serbia popularni je projekat društva @Ekotopia, koje se bavi ekologijom, šetnjama u prirodi, planinarenjem za početnike i obilascima prirodnih lepota širom Srbije.

Usled velikog interesovanja roditelja sa decom za njihove redovne šetnje, odlučili su da pokrenu novi projekat, koji su nazvali Hiking Kids, a ima za cilj izvođenje besplatnih šetnji za decu, za sve one koji vole prirodu i koji bi voleli da više vremena provode napolju.

Šetnja je planirana za 6. februar 2021. u 11: 15 h. Plan šetnje obuhvata posetu Orlovom bojištu, Perinoj pećini i Popovičkom jezeru na Fruškoj gori. Šetnja će biti lagana, prilagođena dečijim sposobnostima. Pored zdrave šetnje, deca će od vodiča čuti zanimljive podatke o lokalitetima i značaju prirode, imati prilike da vide ptice koje se ne mogu videti u gradovima, igrati se i sklapati nova prijateljstva.

Šetnja će trajati oko 2 sata, a od opreme je potrebno poneti minimum 1l vode, užinu, sendviče, voće, jake i udobne patike, kačket ili kapu i rezervnu toplu garderobu.

Šetnje su besplatne, odnosno bazirane na donacijama učesnika istih, rezervacije su obavezne i mogu se obaviti preko inboksa Fejsbuka ili Instagrama Hiking Tour Serbia. Broj prijava je ograničen.

Za precizne informacije o planu šetnje i drugim pojedinostima, posetite stranicu Hiking Tour Serbia – PRVA dečija šetnja PEĆINA STROGA.

Perina pećina - pećina stroga

Pretraga