Premijera predstave “Natrag u more, dalje od ostrva”

U nedelju, 13. decembra u Malom pozorištu “Duško Radović”, u okviru programa “FISTić na BIS” premijerno će biti izvedena predstava za decu “Natrag u more, dalje od ostrva”, u organizaciji studenata Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.

Natrag u more, dalje od ostrva govori o grupi od pet prijatelja, koji se otiskuju u avanturu u potrazi za svetom gde je voda topla i slatka, gde se pije kokos, ne umara i gde se raste brže, a igra se bez stida i straha. Kroz svoju pustolovinu na idiličnom “Rajskom ostrvu” shvataju da njihove iskrene ali neutažive želje ne iziskuju ostvarenje i da ne postoji to magično mesto na kojem ce se osećati više svoji nego što treba, baš takvi kakvi su, baš tu gde jesu i da je prihvatanje sebe prva odrednica svakog putovanja.

Premijerno izvođenje predstave «Natrag u more, dalje od ostrva» zakazano je za 13. decembar u Malom pozorištu “Duško Radović”, sa početkom u 12 časova. Ulaz je slobodan, a broj mesta je ograničen u skladu sa epidemiološkim merama. U isto vreme biće emitovan i live stream prenos predstave putem kanala FIST Festivala na Youtube-u i Facebook stranici FIST– Festival of International Student Theatre.

Predstava će biti izvedena u okviru programa FISTić na BIS, 5. Festivala intenacionalnog studentskog teatra posvećenog dečijem i lutkarskom pozorištu, u organizaciji studenata Katedre za menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture. Projekat je podržan od strane Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Pretraga