Online radionica sa pesnikom Ljubivojem Ršumovićem

Možete li da zamislite nešto vedro, čarobno, zabavno i edukativno što će okupiti mališane i njihove roditelje širom sveta?

Zahvaljujući originalnoj ideji „Sava” onlajn škole srpskog jezika, kulture i tradicije, srpska deca u dijaspori će ovog petka imati priliku da uživaju u neobičnoj proslavi njima dobro poznatog praznika. A gost je, ni manje ni više, nego čuveni pesnik Ljubivoje Ršumović!

Svi smo rasli uz Ršumove pesme, a sada je prilika da se tih pesama podsetimo i podstaknemo mališane da ih i oni čitaju, nauče i zavole. U ovoj jedinstvenoj onlajn radionici, „Sava” onlajn škola srpskog jezika, kulture i tradicije (koja je deo Osnovne škole „Zvezdobrojci” iz Beograda), ugostiće Ljubivoja Ršumovića, ali i stotine drugara širom Srbije i rasejanja preko video-linka. Gostovaće i Hor Dečjeg Kulturnog Centra Beograda.

Pridružite se na proslavi Thanksgiving-a na Zoom-u i radujte se!

Radionica je besplatna, a prijave za učešće mogu se slati na imejl: radionice@savaedu.com , najkasnije do petka u 12 časova po beogradskom vremenu.
Svako dete koje dođe na proslavu i izrecituje neku Ršumovu pesmu dobiće knjigu na dar!

online radionica sa Ljubivojem Ršumovićem

Deca mogu da učestvuju u događaju na još jedan način! Dragi roditelji, pošaljite video-snimak svog deteta kako recituje neku Ršumovu pesmu i ono takođe dobija jednu njegovu knjigu. Svi video-snimci biće objavljeni na društvenim mrežama škole „Sava”, a ceo događaj emitujemo uživo na stranicama škole.

Učenici „Sava” onlajn škole iz srpske dijaspore pokazaće svoje talente iz daleke Amerike, kao i sa raznih drugih krajeva sveta! Ne propustite priliku da vaša deca upoznaju Ršuma i da se druže – gde god bili na planeti!

 

Podrži beograd za decu na ovom Linku 💛

Pretraga