ODLIČNA IDEJA ZA ORIGINALNI NOVOGODIŠNJI POKLON

Kao mame, često smo rastrzane na više strana, od obaveza koje imamo u kući, na poslu, a pre svega radeći na tome da svojoj deci pružimo najbolje odrastanje. Obavljamo značajne uloge i često nam je potrebna pomoć kako bismo bile što bolje u svojim zadacima.

Zato nam je najvažnije da imamo dobre saveznike, a kao jedan od najboljih koji se može pronaći na našem tržištu je ECOEGG eko-deterdžent + omekšivač za veš i to spakovan u prelepu ambalažu u obliku jajeta.

Ne samo da je reč o potpuno novom i inovativnom proizvodu, već ova mala i simpatična roze, žuta ili plava eko-jaja, savršeno funkcionišu prilikom pranja veša i na nižim temperaturama, tako da ćete svom domaćinstvu pružiti ne samo dobro opran i prirodno mirisan veš, već i uštedu električne energije.
Uz ECOEGG eko-deterdžent možete da budete potpuno sigurni jer on u sebi sadrži i prirodni omekšivač u obliku 100% crnog turmalina, ima 0% toksičnih sastojaka, što znači da ne sadrži alegene, parabene, petrohemikalije, konzervanse niti bilo kakve druge sastojke koji mogu biti štetni po naše zdravlje.
ECOEGG je klinički i dermatološki testiran, odobren od strane ALLERGY UK kao 100% hipoalergijski proizvod i mnoge mame ga vrlo rado upotrebljavaju kao prvi prašak za svoje bebe.

Ukoliko brinete o zaštiti životinja ili ste vegan, ovaj proizvod je i po meri vas, jer nije testiran na životinjama, a pošto funkcioniše po principu dopuna, smanjuje upotrebu jednokratne plastike.
Mi ga koristimo već neko vreme i toliko nam sviđa da smo za Novu godinu spremili ECOEGG kao poklon i za naše dve bake, koje smo naučili kako da budu moderne i u pranju veša. Saznali smo da pored ECOEGG eko-deterdženta, postoje i ECOEGG Detox tablete koje će vašu mašinu temeljno očistiti, a uskoro stižu i ECOEGG perivi eko-ubrusi od bambusa koje su svakoj mami neophodan saveznik u kući.

Videli smo da je u DM Drogerijama trenutno akcija, pa i vi možete da iznenadite svoje rođake i prijatelje sjajnim ECOEGG proizvodom, za koji smo sigurni da će vam i oni ali i priroda biti zahvalni.

Kako je Nova godina novi početak, donesite odluku da od danas uživate u lakoći pranja veša od koje možete da napravite zabavu za celu porodicu. Zapratite i njihovu stranicu na Instagramu @ecoegg_srbija jer često umeju da iznenade nekim jako kreativnim poklonima.

Pretraga