NAŠA ZIMA PRIJA SVIMA – Zimski program u Muzeju Iluzija

U susret snežnoj zimi, Muzej Iluzija kao deo najbržeg rastućeg svetskog franšiznog lanca, pripremio je program koji će otopiti i najhladnije dane! Manifestacija pod nazivom „Naša zima prija svima“ će se održati u periodu od 1.2.2021-31.3.2021. u Muzeju iluzija, Nušićeva 11, a uključivaće različite benefite i nove izazovne sadržaje.
Februar mesec je posvećen ljubavi pa će tako svi parovi koji posete orignalno mesto za sastanke- Muzej Iluzija, dobiti popuste na karte . Na sam dan zaljubljenih za iste su pripremljena dodatna iznenađenja i pogodnosti.

Tokom celog februara i marta, porodice očekuje uzbudljiva zima na mestu gde sve štima!
Svakog petka u periodu od 18h-19h biće organizovana čuvena „Potraga za blagom“ gde će se takmičiti dve porodice, a one najvispremnije očekuje finalno takmičenje krajem marta uz originalnu nagradu. Cena je posebno formirana za ovaj tip aktivnosti u muzeju.
Vikendima se nastavlja takmičarska atmosfera u periodu od 12-16 h kada će porodice po ceni obilaska muzeja imati priliku da učestvuju u zabavnom interaktivnom kvizu na temu opšte informisanosti i sveta iluzija.  Suprotnu stranu dodeljuje organizator ali i porodica sama može pozvati drugu takmičarsku ekipu istog sastava.
Zbog predviđenog velikog interesovanja, organizacijskih potreba i epidemioloških mera za porodične programe su obavezne su prijave unapred putem maila: info@muzejiluzija.rs

Od 1.02-31.3.2021. za sve ostale ljubitelje iluzija, sreda će biti najtopliji dan u nedelji! U periodu od 16-20 h, po prvi put u Muzeju Iluzija čeka Vas Happy Hour sa 20% popusta na sve tipove karata kao i na određeni asortiman čuvenih didaktičkih igrica!

Pretraga