Neka ovo bude prvo letovanje, odmor, planinarenje na koje ćeš sa sobom da poneseš ECOEGG deterdžent za veš i da zavoliš pranje veša!

Sada je jednostavno poneti deterdžent za veš gde god da ideš jer on staje čak i u ranac! Koji su to još razlozi zbog kojih je ove godine #ecoegg deterdžent za veš must-have?

1. Ecoegg je 2u1 ekološki deterdžent + omekšivač za veš koji dolazi u malom, kompaktnom pakovanju savršenom i za putovanja!

2. Ne moraš da brineš o doziranju, sipanju i prosipanju deterdženta i omekšivača pri svakom pranju. Jednostavno, pre prve upotrebe i putovanja, jednim potezom spremićeš svoje simpatično eko-jaje sa dozom za čak 70 pranja!

3. ECOEGG pere sve boje i tkanine, ne moraš da brineš o tome kako ćeš oprati kupaći, peškir ili bilo koju drugu vrstu tkanine. Jednostavno, potopi se ECOEGG eko-jaje u toplu vodu i ostavi se 10-15 minuta da odstoji, zatim se normalno opere veš na ruke i voila!

4.Ne moraš da nosiš omekšvivač jer je ECOEGG 2u1, sadrži u sebi i omekšivač!

5. I najvažnija stvar, znaš da pereš veš sa sredstvom koje sadrži 0% toksičnih hemikalija, čuva tvoju kožu i prirodu. Sa ponosom možeš sedeti na plaži znajući da korišćenjem #ecoegg ekološkog deterdženta nećeš dovesti do gomilanja plastike na toj istoj plaži.

Sada se sigurno pitaš, a kako bih uopšte oprala veš na letovanju, ili kampovanju ako nemam vaše mašinu za pranje veša?

Ne brini! U tome je čar! ECOEGG možeš koristiti i za pranje na ruke, što je još jedna sjajna prednost koju ovaj deterdžent pruža za vreme putovanja i odmora. Jednostavno je. Potopi ECOEGG deterdžent u toplu vodu i ostavi ga 10-15 minuta da odstoji, zatim normalno opereš veš na ruke! ECOEGG je prvo testiran u hladnoj vodi što ga čini savršenim, blagim rešenjem za pranje osetljivog veša poput vune, svile, čipke i sličnih tkanina. Idealan je i za pranje kupaćih kostima, posebno kada govorimo o pranju na ruke!

p.s. Ukoliko si ti baš od onih koji na odmoru ostanu i po par meseci, obavezno sa sobom ponesi i malo pakovanje #ecoegg dopune! Naš omiljeni cvetni miris dopune, Miris proleća možeš kupiti u određenim dm drogerijama do kraja meseca na popustu od 17%!

Pretraga