Život je avantura koju razumemo tek kada sklopimo sve deliće te raznobojne slagalice. Zato se pridružite najkreativnijem kutku u gradu – „Moja ZabAVA“ u AVA shopping parku, od 26. maja do 29. maja

Toliko smo zauzeti brigom, da ne stižemo da osetimo sve male radosti koje su oko nas. Toliko smo obuzeti vestima ili sadržajima koji unose nemir, da ne stižemo da saznamo šta sve postoji na ovom svetu a da nam donosi radost. Zato je AVA osmislila program ispunjen novim stvarima koje ce oduševiti i vas i vašu decu, ali i nekim starim stvarima predstavljenim na novi način. U kutku „Moja ZabAVA“ od 26-29. maja kreirali su program poput malog pačvorka senzacija koje ćete pamtiti.

Radionice, predavanja, predstavljanja knjiga, sport, edukacija – podeljeni su u četiri celine i grupe. KREATIVNA ZONA u kojoj će se crtati, bojiti, učiti heklanje i tkanje, praviti nakit i zabavljati se; EDUKATIVNA u kojoj će se praviti roboti, učiti zabavnu elektroniku i praviti naučne eksperimente; SPORTSKA gde vas čekaju tai či, joga, vežbe za leđa i vrat, sportski poligon za male i velike, zdravstveni fitnes, fitnes vežbe kako da budete u formi do leta; EKOLOŠKA u kojoj će biti radionice iz ekologije „Nije svako smeće za vreće“ i „Reciklaža nije gnjavaža“, kao i radionicu „Lišaj + mahovina = umetnička slika“ koju će deca praviti od mahovine uz lepak koji mogu da pojedu.

Tokom sva četiri dana (od 12h do 20h) čeka vas i super zanimljiva veštačka stena, za sve vaše klince i klinceze. Dovedite ih da se oprobaju u sportskom penjanju, da savladaju prve penjačke korake i budu na vrhu.

Svi mali umetnici, glumci, pevači i performeri mogu da učestvuju u našem programu „Ustani i pokaži se!“ da pevaju, recituju, glume, plešu, od 17-20h.

Želimo da ova planeta bude zdrava i udoban i lep dom svim bićima. Zato će su subotu 28. maja od 12-17h organizovati mini Mrnjau Fest sa Le Petit udruženjem – dođite obavezno da udomite neku macu i da joj pružite novu porodicu punu ljubavi! Mace su odnegovali Le Petiti Mrnjau staratelji – ekipa odgovornih i predanih volontera koji nesebično ulažu veliku ljubav, trud i značajna sredstva da mace odu u nove domove zdrave, negovane i lepo vaspitane.

U četvrtak, 26. maja, od 18h čeka vas i Skaj iz Patrolnih Šapa da se slikate i družite, a u nedelju 29. maja od 14-15h Super Mario da zajedno programirate i učite.

Ako volite prirodu, izazove i šoping, budite deo AVAnture. Iskusni vodič Vlastimir Marjanović, koji godinama organizuje pešačke ture po Avali, ovoga puta vas vodi do novog shopping parka kroz prelepi krajolik avalske oblasti. Okupljanje učesnika (građana) je u podnožju Avale (GSP stanica Pinosava) do 12 časova. Polazak je u 12:15 časova i tura izgleda ovako: podnožje Avale (GSP stanica Pinosava) – izvor Sakinac – turistička staza do vrha Avale 506 m (spomenik Neznanog junaka) – Raskrsnica – izvor Vranovac – selo Zuce (zaseok Brđani) – AVA shopping park. Stiže se oko 16 časova. Staza je dužine oko 9 km, ima uspona do vrha Avale, a posle je sve spuštanje. Svi koji prođu ovu turu dobijaju vredne poklone u ZabAVA kutku u shopping parku.

Sav sadržaj je besplatan.

AVA uvek otkriva NOVE MOGUĆNOSTI!

 

 

 

Pretraga