„Guliverovo novogodišnje putovanje“ na sceni Malog pozorišta „Duško Radović“

Malo pozorište Duško Radović  poziva da zajedno ispratimo 2020. godinu, uz predstavu „Guliverovo novogodišnje putovanje“!

Adaptirana verzija predstave „Guliver“ u režiji Isidore Goncić biće izvedena u Malom pozorištu „Duško Radović“ 20.12. od 11 časova, 26. 12. od 15 časova i 27.12. od 12 časova.

Guliver predstava

Za sve one koji žele da pogledaju novogodišnju predstavu „Guliverovo novogodišnje putovanje“ iz udobnosti svoga doma, pripremiljena je i online verzija!

Guliver putuje u daleke i neobične zemlje: Liliput, zemlju malih ljudi i Brobdingnag, zemlju džinova. Bilo da ste u Liliputaniji gde je sve malo, pa tako i Guliver nasuka svoj brodić u jednoj olujici i nađe se u pravoj pravcatoj nevoljici, ili da ste u društvu ne baš najbistrijih džinova, gde se Guliver sukobljava sa jednom džinovskom kuhinjskom muvom, zajedno sa Guliverom učićete o tome šta znači biti u nevolji, a šta pomoći nekome ko je u nevolji. Pomoć i opasnost mogu doći iz najneočekivanijeg pravca: ono što se činilo velikim može biti malo, a ono što se činilo malim – veliko!

Guliver kroz ovu novogodišnju avanturu upoznaje nove ljude, nove kulture, i uči da bude bolji prema drugima.

Ima li lepše poruke za srećnu 2021. godinu!

Kako ovog decembra treba čuvati i sebe i druge, tim Malog pozorišta Duško Radović osmislio je način na koji deca mogu doživeti atmosferu novogodišnjih praznika. Deda Mraz će se ovoga puta javiti iz svoje kuće na severnom polu, putem video poziva!

Šta su sve lepo uradila ove godine, deca će moći da čuju upravo od Deda Mraza koji će im na kraju razgovora otkriti i veliku tajnu koju svi željno očekuju. Gde im je ove godine ostavio poklone koje su poželeli?

Guliver predstava

Pretraga