Festival poezije beogradskih osnovnih škola „MALI POBEDNIK“ – KONKURS

Deveti festival poezije beogradskih osnovnih škola „MALI POBEDNIK“ otvoren je do 19.3.2021. godine. Festival se tradicionalno organizuje u saradnji dve organizacije, Kultarta i Dečijeg kulturnog centra Beograd

Učesnici će biti bodovani u dve kategorije:
I kategorija – učenici od prvog do četvrtog razreda
II kategorija – učenici od petog do osmog razreda

Tema je slobodna i svaki učesnik može poslatio neograničen broj radova. Svaki rad treba da je otkucan u .doc ili .docs formatu (i u nekom od osnovnih fontova) i treba ih takve slati isključivo elektronskom poštom na sledeću adresu:                                kultart.beograd@gmail.com

Uz radove poslati i prijavu koja treba da sadrži sledeće podatke: ime i prezime autora, razred i podaci o školi koju autor pohađa (ime škole, adresa, i-mejl adresa, telefon škole), ime mentora, ime kontakt osobe (i-mejl adresa i telefon kontakt osobe).
Dodeljuju se jedna prva, dve druge i tri treće nagrade, kao i titula apsolutnog pobednika celog festivala – Mali pobednik.
Sedmoro najboljih – prvo i drugonagrađeni u obe kategorije, kao i Mali pobednik, postaju direktni učesnici mađunarodnog dečijeg festivala “Dječije carstvo”.
Sve bliže informacije o Festivalu možete dobiti kod kontakt osobe Sonje Pješčić na broj telefona 061/22 95 666.

Mali pobednik

Pretraga