Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This event has passed.

Mame ćaskaju – Ishrana u periodu dojenja i za vreme trudnoće (Instagram live)

29.05.2021 @ 21:00 - 22:30

18. Networking događaj „Mame ćaskaju“ počinje u subotu, 29.05.u 21h na Instagram profilu Mame ćaskaju www.instagram.com/mame_caskajuu/

Gošća je ovog puta nutricionista Marija Stajić, koja će pričati na temu ishrane u periodu dojenja i za vreme trudnoće, a koju možda poznajete kao predavača u Školi roditeljstva Nada Lazić. Marija će sa Slađom, mamom i preduzetnicom ćaskati o :

1. Prednostima dojenja
2. Sastav majčinog mleka
3. Kako dojiti?
4. Ishrana kod dojenja
5. Problemi prilikom dojenja
6. Ishrana u trudnoći
7. Važni nutrijenti u trudnoći
8. Porast kilaže u trudnoći.

Za vreme lajva, saznaćete i neke zanimljivosti koje možda nista znali o kakau, spriulini i maki, i otkrićete zašto su baš oni važni za period trudnoće i dojenja. Kada su ovi proizvodi u pitanju, važno je da znate odakle dolaze, koje je poreklo proizvoda i kakvog je kvaliteta, a upravo zbog toga ovog puta gosti će biti i Just Superior, kako biste se upoznali sa njihovim sjajnim proizvodima koji mogu da se koriste upravo u trudnoći i za vreme dojenja.

Zajedno sa Marijom, možete i vi da ćaskate! U komentarima na Instagram stranici Mame ćaskaju možete postaviti pitanja Mariji u vezi najavljene teme, a ona će za vreme lajva odgovarati na njih! Takođe, za vreme lajva ćete moći da postavite pitanja. Ukoliko želite da ostanete anonimni, vaša pitanja pošaljite u dm/inboks.

 

Details

Date:
29.05.2021
Time:
21:00 - 22:30
Event Category:

Venue

Instagram live @mame_caskajuu
Beograd, 11000 Srbija + Google Map

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

    Želite da se događaj/radionica/predstava koju organizujete nađe u kalendaru BeogradaZaDecu?

    Popunite informacije o događaju