Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This event has passed.

MAME ĆASKAJU – Predčitačke i predpisačke sposobnosti (Instagram LIVE)

07.08.2021 @ 21:00

Instagram live @mame_caskajuu

Drage mame i trudnice, vreme je za jubilarni 20. Networking događaj „Mame ćaskaju“! Ćaskanje počinje u subotu, 07.08. u 21h na instagram profilu @mame_caskajuu, kada se nastavlja razgovor sa sjajnim logopedom Tanjom Lukovac.

U prethodnom ćaskanju razgovaralo se o Govornom razvoju kod naših najmlađih, gde se sada razgovor nastavlja sa temom Predčitačke i predpisačke sposobnosti za one malo starije mališane. Kao i uvek, ovaj lajv vodiće Slađa, mlada mama i influencerka @mybosnianhome

Kao što znate, Tanja je i autor sjajnog praktičnog priručnika – PROGOVORILICA,  koji pomaže pri progovaranju deci sa govorno-jezičkim problemima, ali i svoj deci u doba progovaranja. Ovu odličnu progovorilicu Tanja dugi niz godina koristi u svom radu sa decom u Logopedskom centru Higia Logos uz sjajne rezultate. Pratite nas za vreme lajva jer zajedno sa prijateljima događaja @higialogos poklanjamo baš ovu progovorilicu.

Mame su poyvane da u komentarima na Instagram stranici @mame_caskajuu postave pitanja @tanjalukovac u vezi najavljene teme, a ona će pred kraj live-a odgovarati na njih! Takođe, za vreme lajva ćete moći da postavite pitanja. Ukoliko želite da ostanete anonimni, vaša pitanja pošaljite u dm/inboks stranice.

Vidimo se u subotu u 21h ovde na profilu @mame_caskajuu!

U saradnji sa:
@tanjalukovac
@skolaroditeljstvanadalazic
@ecoegg_srbija
@mybosnian_home

Details

Date:
07.08.2021
Time:
21:00
Event Category:

Venue

Beograd, 11000 Srbija + Google Map

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

    Želite da se događaj/radionica/predstava koju organizujete nađe u kalendaru BeogradaZaDecu?

    Popunite informacije o događaju