DEČIJI DAN RADOSTI U CCC SHOES AND BAGS RADNJI

LETO POČINJE KADA OBUJEMO SANDALE, PROBUDIMO MAŠTU I PODELIMO OSMEHE
DEČIJI DAN RADOSTI U CCC SHOES AND BAGS RADNJI

 

Svaki korak koji napravimo u životu treba da je ispunjen radošću i smehom. Ljudi neće pamtiti ni šta ste rekli ni uradili, već kako su se osećali sa vama. U CCC shoes and bags prodavnici u ADA MALL shopping centru imaćete priliku da proslavite dolazak leta i ispišete neke nove priče.

Ove nedelje, 5. juna, na vašu listu „obaveza“ ne propustite da stavite posetu radnji CCC Shoes and bags u Ada Mall Shopping centru, jer vas tamo čeka specijalni dečiji kutak za sve klince i klinceze, pod nazivom „Leto počinje kada…“. U periodu od 12h do 17h u ovom kutku vas i vaše najmilije čeka odličan program – zanimljive kreativne radionice, druženje sa klovnovima, mnogo zabave i osmeha. Svi mališani koji u ovom periodu posete kutak moći će da nacrtaju, napišu ili naprave radove kojima će predstaviti kada za njih počinje najatraktivnije godišnje doba.

Na kreativnoj radionici „Tutu Ludica“, moći će da iscrtaju svoj magični plašt za super moći, a ilustrator Nikola Dragaš će im pokazati kako da asocijativnim ilustracijama probude kreativnost i ostvare neverovatne crteže.

Magično ogledalo će tog dana pokazati vaš najbolji odraz – moći ćete da se fotografišete i ponesete kući uspomenu na ovo inspirativno druženje. Oslikavanje lica, klovnovski duo, baloni – sve to će učiniti da vaša kupovina bude jedinstvena. Posebno jer vas očekuju popusti na obuću i torbe – 20% pri kupovini jednog artikla i 30% pri kupovini dva ili više proizvoda.

Za nas, leto počinje kada smo zajedno.

#letopocinjekada

Pretraga