DA LI STE ČULI: HOR ČAROLIJA I ANA LAZAREVIĆ NA OTVARANJU AVA SHOPPING PARK

Novo mesto za kupovinu i zabavu, AVA Shopping park otvara se 26. maja, pored robne kuće Ikea, a sve posetioce zabavljaće popularni dečiji hor Čarolija i omiljena pevačica, influenserka i youtuberka Ana Lazarević. Klinci i klinceze će moći da se igraju, uživaju.

Program povodom otvaranja AVA SHOPPING PARK-a, trajaće od 26. do 29. maja, a sve koji tih dana posete ovaj tržni centar očekuje prava ZabAVA – celodnevni zabavni program, uz brojne poklone i popuste do čak 70 odsto, zatim atraktivno penjanje na veštačku stenu, radionice za decu i roditelje, kao i kreativne oaze… Za maštovite, tu su i konkursi na društvenim mrežama Facebook i Instagram, a sve generacije će naći svoje parče slagalice i boje za svoje snove.

Popodnevni i večernji časovi će biti u znaku muzike! U četvrtak, 26. maja, nastupa hora Čarolija (16.30h), a potom i Ana Lazarević (17.30h). Za vrhunac zabave tu su veterani koje svi obožavaju – grupa TAP 011 (18.30h) i Marija Šerifović (20.00h). Za dobru atmosferu biće zadužene glumačke zvezde Milena Vasić i Nebojša Milovanović.

Obavezno posetite i AVA “ZabAVA Kutak”, jer ćete biti u prilici da se oprobajte u zanimljivoj disciplini kod nas poznatoj kao “free climbing” ili sportsko penjanje. Pored veštačke stene, namenjene svim uzrastima, u okviru kutka čekaju vas četiri zone sa brojnim aktivnostima: KREATIVNA u kojoj ćemo crtati, bojiti, učiti da heklamo i tkamo, praviti nakit i zabavljati se; EDUKATIVNA u kojoj ćemo praviti robote, učiti zabavnu elektroniku i praviti naučne eksperimente; SPORTSKA gde vas čekaju tai či, joga, vežbe za leđa i vrat, sportski poligon za male i velike, zdravstveni fitnes; EKOLOŠKA u kojoj ćemo imati družionice iz ekologije. Sav sadržaj je besplatan.

Za sve ljubitelje dobre zabave biće obezbeđen i besplatan prevoz.

Ne zaboravite, život je kao kaleidoskop. Pomerite jednu stvar i čitav obrazac se menja. Vi kreirate nove mogućnosti! Svet se promenio poslednjih godina – stvari su postale previše ozbiljne, a informacije stresne. Zato nam treba više boja, više zabave, više smeha. Jer život je bolji kada odvojite vreme da se opustite i uživate, kada da ga posmatrate kao AVAnturu u kojoj smelo ispunjavamo svoje snove, želje i nosimo šarene naočare. A glavni deo AVA slagalice ste VI! Vi ste tajni sastojak za srećan život i srećnu kupovinu. Vidimo se u AVA Shopping parku.

 

Vreme je za novi stil. Nove izbore. Nova mesta. Nove mogućnosti!

 

 

Pretraga