KUDA ZA VIKEND? BESPLATNE ULAZNICE ZA „ČUVARE ZMAJEVOG BLAGA“ – DEČJU PREDSTAVU U TRAMVAJU!

 

Još uvek nemate planove kako sa decom da provedete vikend? Predlažemo vam nezaboravnu jednosatnu vožnju tramvajem kroz Beograd u društvu čarobnjaka i golicljivog Zmaja! Reč je o interaktivnoj dečjoj predstavi „Čuvari zmajevog blaga“ koja je na tramvajskom repertoaru 16-17. aprila, u šest termina! Za ulaznice se možete prijaviti na sajtu Erste Banke.

Predstava odgovara uzrastu od 6 do 10 godina, ali će uz podršku roditelja u njoj sigurno uživati i mlađa deca. Trk na stranicu sa prijavnim formularom, jer vremena za rezervaciju i preuzimanje besplatnih karata imate do četvrtka, 14. aprila!

Nakon što u formularu označite željeni termin, broj traženih ulaznica (opcije su otvorene do popunjavanja mesta), ostavite svoj e-mail i potvrdite prijavu, tim Erste Banke će vam dostaviti elektronske ulaznice uz informacije o mestu polaska i trasi.

Motivi iz predstave preuzeti su iz istoimene mobilne igrice koju je Banka prošle godine razvila u okviru programa za finansijsku edukaciju ErsteZnali , u želji da najmlađi kroz igru nauče važne stvari o novcu. Tako igrica i predstava „Čuvari Zmajevog blaga“ predstavljaju savremene edukativne alate, koji konstruktivno okupiraju pažnju dece i pomažu roditeljima da im pojasne koliko truda i vremena treba da ulože da bi mogli da im priušte vredne stvari, zašto je važno da od malih nogu učimo da štedimo i koliko je znanje važno za uspeh.

Pretraga