Četrnaesta sezona akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole”

Javno komunalno preduzeće „Parking servis” poziva sve đake prvake da pogledaju prvu epizodu onlajn predavanja kojom započinje četrnaesti ciklus edukativne akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole”.

Prvu epizodu koja je emitovana danas, 15.12. možete pogledati na sledećem linku –

http://https://www.youtube.com/watch?v=8XKvVCKFk84

Drugi onlajn čas, specijal sa Deda Mrazom, planiran je za 30. decembar.

Kao društveno odgovorno preduzeće, „Parking servis” sprovodi akciju „Đaci vas mole, usporite pored škole”, čiji je cilj da se poveća bezbednost dece u saobraćaju edukacijom dece i apelovanjem na vozače da vode posebnu brigu o najmlađima. Akcijom su obuhvaćeni đaci prvaci svih 168 osnovnih škola sa teritorije 17 beogradskih opština. JKP „Parking servis” u beogradskim osnovnim školama, već punih 13 godina, održava edukativne interaktivne predstave o pravilnom ponašanju u saobraćaju.Predstavu izvodi predavač „Parking servisa”, uz asistenciju saobraćajnog policajca i maskote akcije – zebre zvane Zebranko Brinić. Na jednostavan, zabavan i deci prihvatljiv način, prvacima se objašnjava kako pravilno da prelaze ulicu, koriste semafor i tumače saobraćajne znakove. 

Zbog novonastale situacije i epidemioloških mera, edukacija učenika prvih razreda beogradskih osnovnih škola, planirana za školsku 2020/2021. godinu, biće dakle održana putem onlajn strima. 

Na početku drugog polugodišta, istim tempom, nastavlja se onlajn druženje sa „Parking servisom”, a ovo preduzeće pozvalo je prvake, ali i ostale koji žele da na zabavan način nauče i nešto o saobraćaju da svake druge srede prate njihov Jutjub kanal.

 

 

 

 

Pretraga