Bez vremenskog ograničenja na platformi Zoom za škole i vrtiće

Vrtići i škole – da li ste znali da Zoom pruža besplatne alate institucijama za video konferencije tokom trenutne pandemije?

Tokom krize COVID-19, Zoom pruža školskim i predškolskim institucijama besplatan pristup njihovim alatima za video konferencije potrebne za vođenje on-line sastanaka/časova/aktivnosti.

Koraci koje treba preduzeti su da se otvori osnovni besplatni nalog na Zoom platformi koristeći email adresu škole. Drugi korak je da se u datom formularu popune svi potrebni podaci o školi kako bi platforma uklonila vremensko ograničenje od 40 minuta za njeno korišćenje za svakoga ko se loguje sa školskog/vrtićkog domena. Email adrese koje sadrže gmail, yahoo ili outlook nisu odobrene, već moraju biti mejl adrese sa zvaničnog domena institucije.  Verifikacija može trajati do 72 sata. Bićete obavešteni ako su ograničenja ukinuta na stranici sa podešavanjima prilikom prijave na Zoom platformu.

Ovde se nalazi link ka prijavi.

Ukoliko vas zanima koja su najčešća pitanja i nedoumice u vezi upotrebe ovog alata platforme, ovde je link ka  zvaničnoj stranici sa pitanjima i odgovorima.

Pretraga