Astra Nova on-lajn edukacija prijave otvorene za 2021

Astra Nova je neprofitna škola u Los Anđelesu, u Kaliforniji.

Školu Astra Nova osnovao je, dizajnirao i vodio bivši tim Ad Astra škole –  eksperimentalne škole koju je Elon Musk pokrenuo u jednoj od SpaceX-ovih fabrika da bi obrazovao vlastitu decu i odabranu decu zaposlenih u SpaceX-u više u skladu sa stvarnošću sa kojom će se ova deca morati suočiti u budućnosti.

Stubovi škole Astra Nova uključuju brigu o zajednici, fokusiranje na studentska iskustva i deljenje posla koji rade sa svetom.

Prema onome sto mozemo da vidimo na websajtu Astra Nova, studenti uče o simulacijama, studijama slučajeva, fabrikovanim i dizajnerskim projektima, laboratorijama i korporativnoj saradnji.

Pristup je logičan, ali inovativan. Generalno, školski sistemi su kruti i više su usmereni na sistem nego na studente. Astra Nova to menja stvaranjem filozofije orijentacije prema studentu, vrednosti za individualne sposobnosti, hvaleći radoznalost i podstičući rešavanje problema i kritičko razmišljanje.

 

Škola Astra Nova nudi nastavu on-lajn i u Los Angelesu, Kalifornija. Oni koji žive u svim rugim delovima sveta mogu se prijaviti za Astra Nova učenje preko Interneta.

Škola Astra Nova prihvata aplikacije za učenike izmedju 9 i 13 godina sa bilo kog mesta u svetu.

Kliknite na link za formular za aplikaciju OVDE.

 

Pretraga