Astra Nova on-lajn edukacija prijave otvorene za 2022

Astra Nova

skola nastala po programu eksperimentalne skole Elon Musk-a

 

Školu Astra Nova osnovao je, dizajnirao i vodio bivši tim Ad Astra škole –  eksperimentalne škole koju je Elon Musk pokrenuo u jednoj od SpaceX-ovih fabrika da bi obrazovao vlastitu decu i odabranu decu zaposlenih u SpaceX-u više u skladu sa stvarnošću sa kojom će se ova deca morati suočiti u budućnosti.

O nastanku škole pročitajte ovde.

Aplikacije su otvorene do 15tog januara 2022, za školsku 2022/23 godinu. 

Osnova načela škole Astra Nova uključuju brigu o zajednici, fokusiranje na studentska iskustva i deljenje posla koji obavljaju sa celim svetom.

Pristup je logičan, ali inovativan. Generalno, školski sistemi su kruti i više su usmereni na sistem nego na studente. Astra Nova to menja stvaranjem filozofije orijentacije prema studentu, vrednosti za individualne sposobnosti, hvaleći radoznalost i podstičući rešavanje problema i kritičko razmišljanje.

Prema onome sto mozemo da vidimo na websajtu Astra Nova, studenti uče kroz simulacije, studije slučajeva, fabrikovane i dizajnerske projekte…

Škola Astra Nova prihvata aplikacije za učenike izmedju 10 i 14 godina sa bilo kog mesta u svetu.

Kliknite na link za formular za aplikaciju OVDE.

Za skolsku 2021 AstraNova je nudila besplatne stipendije, a trenutno za skolsku 2022/2023 skolarine imaju svoju cenu, ono sto je moguce je aplicirati za finansijsku pomoc nakon odobre prijave.

Aplikacije se primaju do 15ti Januara 2022.

 

 

Pretraga