Ada mall

U susret prazniku – Noć veštica – ZLOKTOBAR

 

U susret najzabavnijem i najstrašnijem prazniku NOĆ VEŠTICA, ADA Mall shopping center priprema specijalni program od 15. do 31. oktobra, uz popuste do 50%.  KUĆA STRAVE, za svoje posetioce ovim povodom priprema specijalni program, novi scenario sa strašnim kreaturama. Oktobar mesec tako poprima razmere ZLOKTOBRA, a u okviru akcije očekuju vas nagradni specijali svakog petka, uz Halloween maskembar 31.10. Nagradna akcija KRVAVI PETAK stavlja vas na muke i daje vam zadatak da pronađete ukletu jabuku. Za najhrabrije i najveštije stižu pokloni. KUĆA STRAVE nalazi se na prvom spratu ADA MALL, pored H&M.

Posebna draž ovog Hallweena u Ada Mallu biće aktivacija SpookyVille na trećem spratu ADA MALL-u. U specijalno dekorisanom prostoru vas čekaju neobične strašne instalacije za fotkanje, tarot druženja, specijalni bazar.

Za najmlađe posetioce poslednja dva vikenda u oktobru, 23. i 24. te 30. i 31., odrzavaće se dečije radionice od 12 do 15 časova. U saradnji sa KLIK studijom za decu, pripreljeno je  preko 15 raznih igrica po radionici. Sve animacije su takmičarskog karaktera i sadrže sportske, muzičke i edukativne igrice. Za cilj imaju da podstiču timski rad i takmičarski duh, sportske veštine, glumu, ples. Pripremljen je i FACE PAINTING akciju. Program će se održavati na trećem spratu Ada Mall (food courtu).

WHOOOOOOOO – pogledaj vest OVDEEEEEEE

 

Pretraga