15% POPUSTA na prolećni upis – Edukativni centar Kids Learning System

Edukativni centar Kids Learning System organizuje prolećni upis za decu predškolskog uzrasta (2 – 7 godina) i svim čitaocima Beograda za decu odobrava popust od 15%.

U ponudi su radionice:

engleski jezik
muzičko
razvigor (program muzičke radionice za razvoj govora)
logopedski tretmani
klavir

Radionice mogu biti realizovane kao grupne i individualne, uživo i online!

Za prijave do 12. aprila važi promo cena sa 15% popusta za dva meseca!

Lokacija: Vukova zadužbina, Kralja Milana 2

informacije: 065/888 – 0026
065/888 – 9088

Kids Learning System je centar za edukaciju dece i mladih. Kroz saradnju sa velikim brojem vrtića i predškolskih ustanova, a na preko 60 lokacija u Beogradu, Kids Lerning Sstem godišnje edukuje oko 4000 dece.
Koncept programa Kids Learning System – a je usvajanje znanja kroz interakciju i pokret kroz koje deca, osim usvajanja znanja, razvijaju motoričke sposobnosti i socijalizuju se kroz igru.
Programi su namenjeni deci predškolskog uzrasta od 2 do 7 godina, a grupe se formiraju prema uzrastu i spremnosti dece.
Sve radionice realizuju stručni saradnici sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom.

ENGLESKI JEZIK:

– uz pokret, pesmu, igru i timski rad deca uspešno uče strane reči i izraze; spontano razvijaju verbalnu memoriju, motoriku i socijalne veštine koje predstavljaju neophodnu predizspoziciju i kvalitetnu pripremu za školski program. Na radionicama engleskog jezika, deca imaju priliku da se upoznaju sa britanskom i američkom kulturom i njihovim običajima.

MUZIČKO:

– na časovima muzičkog, deca razvijaju sluh i ritam i spoznaju nov način komunikacije i iskazivanja emocija; uz adekvatne vežbe i igre razvijaju motoričke sposobnosti i podstiču kreativnost. Osim toga, deca imaju mogućnost da otkriju svoje vokalne sposobnosti koje, uz adekvatnu negu, mogu dalje usavršavati.

RAZVIGOR:

– razvigor je autentični program koji je osmislila Bojana Nikolić Petričković, pevač sa bogatom karijerom u pevanju i dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom, koja je ujedno i osnivač Kids Learning Systema. Ideja programa razvigor je da se kroz pesmu i muziku, sa tekstom koji je pažljivo odabran za podsticanje specifičnih glasova, reši problem u govoru kod dece. Uz pokret i tekstove zanimljive mališanima, kroz imitaciju i igru, deca uspešno prevazilaze poteškoće u govoru.

LOGOPEDSKI TRETMANI

– deca uz imitaciju, muziku i šalu na neposredan način prevazilaze teškoće u govoru. Kroz ovaj sistem, deca nesvesno uklanjaju problem što, dalje, pozitivno utiče na njihovo samopouzdanje i iskazivanje emocija. Nakon besplatnog testiranja i utvrđivanja poteškoće u govoru deteta, biraju se posebne vežbe i stavlja se akcenat na uklanjanje govornog problema. Logopedski tretmani realizuju se individualno.

KLAVIR

– na časovima klavira, dete od malih nogu podjednako razvija rad obe hemisfere, kao i ritam, sluh i koncentraciju. Osim toga, kroz manje i veće pokrete razvijaju besprekornu koordinaciju ruku i nogu . Budući da je sviranje intrumenta kompleksna radnja, sviranjem deca vežbaju karakterne osobine kao što su strpljenje, upornost i istrajnost.

 

www.kidslearningsystem.com

Pretraga