Wine Garden 2020 u Botaničkoj bašti

Drugi Wine Garden biće održan u Beogradu u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ u subotu i nedelju 19. i 20. septembra od 12-20 časova.

Posle velikog uspeha prvog izdanja manifestacije i nemogućnosti održavanja u junu mesecu zbog nepovoljne epidemiološke situacije, Wine Garden će, zbog velikog interesovanja posetilaca, biti održan u novom terminu poštujući sve epidemiološke mere koje će garantovani zdravstvenu bezbednost svih posetilaca.

Posetioce tokom dva dana očekuje degustacija pažljivo odabranih vina, sireva i delikatesa, a magična atmosfera Botaničke bašte će biti začinjena dobrom akustičnom muzikom na nekoliko punktova, kao i drugim zanimljivim sadržajima.

Ovogodišnja manifestacija će biti organizovana u sajamskom stilu, ali uz velike limite i mere opreza. Zelena oaza u centru Beograda se prostire na preko pet hektara i u skladu sa trenutnim uputstvima nadležnih organa, na ovom prostoru će istovremeno moći da boravi ograničeni broj posetilaca.

Ulaznice za ovogodišnji Wine Garden se mogu kupiti od 9. septembra na biletarnici Botaničke bašte i preko ticket servisa Tickets.rs, DD Tickets i GigsTix.

S obzirom da je, zbog trenutne epidemiološke situacije, izmenjena koncepcija manifestacije i cena ulaznice je korigovana na simboličnih 600 dinara.

Ulaznica podrazumeva jednokratno neograničeno vreme boravka u Botaničkoj bašti i besplatne degustacije vina i drugih proizvoda koji će se naći u ponudi.

Zbog maksimalnog ugođaja i epidemioloških mera broj karata je limitiran.

21 total views, 2 views today