Veseli mornari – Akademija 28

​Prvog vikenda u februaru uživaćemo u morskim avanturama!
U subotu ​4. februara, Teatar na Savi izvešće predstavu „Veseli mornari“ u Akademiji 28.
SINOPSIS
Ana i Filip igraju se u dvorištu. Drugari iz dvorišta ih zovu da im pomognu oko mačke koja se popela na drvo. Filip odlazi, a Ana je ljuta što su ih prekinuli u igri. Tužna i usamljena Ana polazi u šetnju. Odjednom, saplete se na staru prašnjavu bocu. Protrlja je i gle čuda – i sama se nađe u boci. A u boci more, brod i veseli mornari.

Ana u poznaje veselu šašavu družinu, saznaje razne zanimljive veštine, a ubrzo saznaje da je i Troglavi zmaj zarobio i vesele mornare i Leptirka u prašnjavoj boci.
Ova predstava namenjena je najmlađoj publici uzrasta od 2. do 12. godine, sa zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima i maskama, sa 7 likova koje tumače afirmisani glumci uz originalne songove i muziku.

Ova zanimljiva priča upotpunjena je zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima i maskama uz originalne songove i muziku. Predstava je interaktivna, edukativna i zabavna.

U predstavi se pojavljuju devojčica Ana, dečak Filip, devojčica Jaca, dečak Sima mornar Mrša i mornar Trša, Troglavi zmaj, Leptirko.

Režija i tekst: Tatjana Milanov i Nikola Marković

Uloge: Tatjana Milanov,
Nikola Simić,
Jadranka Nanić Jovanović,
Nikola Marković
Ulaznice za predstavu su 400 din, a možete ih kupiti svakog radnog dana od 11-20.30 ili vikendom pre predstave. Deca do 3 godine ne plaćaju kartu.
Informacije: 011/36 16 020

akademija28.com

5,528 total views, 1 views today