Upis treće generacije startapovaca je u toku!

Volite da crtate, ali šta bi bilo kada biste otkrili da ste zapravo talentovani za mnogo više stvari nego što mislite? 🎨

Volite da igrate video igrice, ali kako bi bilo da jednog dana napravite svoju? 🎮📢

Dobijate redovno džeparac i užinu, ali kako ćete znati da pravilno rasporedjujete  svoj novac kad odrastete? 💸

💥💥💥 Startapkidz za novi i bolji pravi svet 🌍 zvanično otvara prijave za novu i još bolju generaciju mladih polaznika, uzrasta
od 9 do 13 godina.💥💥💥🙌💪

Link za PRIJAVU.

O PROGRAMU:

Startap kidZ- je program inovativnog preduzetništva za decu po američkoj licenci Bizworld. Program razvija kod dece preduzetnički duh, inicijativu i kreativnost kao osnov za uspeh čime god u životu odluče da se bave.

Na programu osnovci na zabavan i deci prilagodjen način prolaze ceo kreativni proces od nastanka ideje do plasiranja proizvoda na tržište. Uče kako da se izbore za svoje ideje, kako da ih testiraju, kako se promoviše neki proizvod, kako da naprave sajt i reklamu, a uz to upoznaju osnovne pojmove finansijske pismenosti.

Teorijski deo programa obogaćen je praksom pa tako deca odlaze u goste kod preduzetnika koji ih svojim ličnim pričama i primerima dodatno inspirišu i gde imaju priliku da vide kako zaista izgleda proces dizajna ili proizvodnje nekog proizvoda.

Roditelji čija su deca prošla program kažu da je Startap kidZ njihovoj deci doneo funkcionalno znanje, samopuzdanje u prezentovanju gradiva u školi, razumevanje finansija stečeno kroz igru i unapređenje komunikacije u timu.

LICENCA:

Startap kidZ radi po licenci i primenjuje metodologiju američkog programa Bizworld jednog od najvećih svetskih pokreta za uspostavljanje i unapređenje nastave iz oblasti preduzetništva.

UZRAST:  od 9 do 13 godina

TRAJANJE PROGRAMA: 10 modula po 2 sata, subotom od 13h do 15h

LOKACIJA: ICT HUB, Kralja Milana 20

EDUKATORI:

Pedagozi sa višegodišnjim iskustvom u radu u prosveti, obučeni i licencirani za sprovođenje Bizworld programa

GOSTI PREDAVAČI

Do sada decu su inspirisali: Vladimir Stanković – osnivač startapa Pet Guards, Sofija Popara – osnivač i direktor startapa Paušal, street art umetnica The Kraljica Vila, Nikola Radojčić – suosnivač Dechko Tzar, Luka Prišunjak – konsultant za razvoj startap ekosistema u Swisscontact, Filip Karaičić – direktor Quantox i suosnivač PIM i mnogi drugi.

PROGRAM
1. modul – Uvod u preduzetništvo
2. modul – Osnivanje kompanije i podela uloga i odgovornosti u
kompaniji
3. modul – Finansiranje kompanije – poseta kompaniji iz oblasti
finansija
4. modul – Uvod u dizajn
5. modul – Dizajn, prototip i istraživanje tržišta
6. modul – Proizvodnja
7. modul – Formiranje cene
8. modul – Marketing i promocija
9. modul – Izrada web sajta kompanije
10. modul – Prodajni bazar

CENA: 18.000rsd u tri mesečne rate.

Link za PRIJAVU.

Dodatne informacije na 0616569999

www.startapkidz.rs 
www.facebook.com/Startapkidzpage

 

1,752 total views, 3 views today