SYNCHRO STARS 2019

U nedelju, 14. aprila u SRC „Novi Beograd” u 18h održaće se SYNCHRO STARS 2019, drugo regionalno takmičenje u sinhronom plivanju za plivačice uzrasta od 8 do 10 godina. Na ovom takmičenju prvi put nastupiće i neafirmisani mladi plivači, a domaćin je naš višestruko nagrađivani Klub za sinhrono plivanje “Novi Beograd”. Za učešće u takmičenju prijavljeno je ukupno 100 takmičara iz 9 klubova, a pored dece iz Srbije učestvovaće i gosti iz Bugarske. Takmičenje je otvoreno za javnost, ulaz je slobodan, tako da su dobro došli svi ljubitelji ovog sporta.

Sinhrono plivanje je neobičan spoj plivanja, akrobatike i baleta. Kada jednom uđu u bazen, devojčice otkrivaju jedan potpuno novi svet sastavljen od melodija, gracioznih pokreta i emocija. To je sport koji se brzo zavoli i koji stalno inspiriše. Iako relativno malo poznat kod nas, zbog mnogobrojnih benefita za razvoj dece, ovaj sport u poslednje vreme postaje sve popularniji, tako da osim devojčica sve više sinhronim plivanjem počinju da se bave i dečaci.

Synchro Stars takmičenje se realizuje uz podršku Saveza za sinhrono plivanje Srbije, Saveza za sinhrono plivanje Beograda i Gradskog sekretarijata za sport i omladinu pod pokroviteljstvom Grada Beograda.

Više informacija o Klubu za sinhrono plivanje “Novi Beograd” možete pronaći na http://www.kspnovibeograd.rs/

823 total views, 2 views today