Startap kidZ

Između igre i pravog biznisa. 

 

Startap kidZ pokrenule su #4mame tražeći način da svojoj deci obezbede praksu kroz koju će sticati veštine i neophodno samopouzdanje za život i rad u izazovnom vremenu i okruženju koje ih čeka.

Naša želja je da decu ohrabrimo da gledaju šire i transformišu svet u kome žive ali i da se što jednostavnije prilagode promenama nad kojima nemaju kontrolu, da se finansijski opismene i tako zadrže ekonomsku nezavisnost.

Ambicija i želja spojile su nas sa programom https://bizworld.org/ najvećim svetskim pokretom u oblasti dečijeg preduzetništva.

Metodologija koju primenjujemo kroz Bizworld bazirana je na 13 modula u kojima kroz igru osnovci dobijaju priliku da učestvuju u vođenju malog biznisa: od osnivanja firme, vođenja finansija, do kreiranja, promocije i prodaje proizvoda

Ipak ono što je važnije od preduzetničkog razvojnog puta je što program decu provocira da razmišljaju kritički, da se odlukama nametnu kao lideri,da stave krativnost u primenu i da prihvate timski rad.

Znamo da ih najviše inspirišu lični primeri onih koji su ostvarili svoj san zato nam su nam pored licenciranih edukatora na većini programskih celina prisutni ljudi iz sveta biznisa koji sa decom dele priču koja je prethodila njihovim uspesima.

Preduzetnički duh i način razmišljanja znači pre svega imati viziju i učiniti je stvarnom. Takav način razmišljanja garantuje uspeh a može da se vežba i nauči.

 

Kontaktirajte nas za sva aktuelna dešavanja u Startap kidZu 😍 

www.startapkidz.rs

Tel: 061 6569999

E-mail: 4mame@startapkidz.rs

 

20,479 total views, 5 views today