Serija koncerata Muzičke škole „Amadeus“

Osnovna i srednja Muzička škola „Amadeus“ proslavlja šesnaest godina uspešnog rada, serijalom koncerata koji će se održati tokom decembra meseca.

05.12.2019.god. – „Mocartov čarobni vremeplov“

Prvi koncert je interaktivna priča o Mocartovom muzičkom vremeplovu i namenjen je deci predškolskog i školskog uzrasta. Na sceni će nam se pridružiti i naši specijalni gosti – polaznici predškolskih grupa Predškolske ustanove Čukarica i Srećkolino. Prvi put muzička škola „Amadeus“ otvoriće svoja vrata raspevanim predškolskim grupama, koje jedva čekaju da se upoznaju sa čudesnim svetom klasične muzike.

14.12.2019.god. – „Koncertologija“

Svečana akademija povodom šesnaest godina postojanja Muzičke škole „Amadeus“.

Koncert je projekat učenika srednje muzičke škole. Osmišljen je u vidu programskog vodiča kroz stil, razvoj i značaj klasične muzike.

25.12.2019.god. – „Kolaž filmske i klasične muzike“

Koncert posvećen filmskoj muzici i primeni klasične muzike u filmskoj umetnosti. Posebno iznenađenje te večeri biće gosti na sceni, polaznici predškolskih grupa iz vrtića sa Novog Beograda. Učenici muzičke škole „Amadeus“ izvešće najpoznatije numere iz filmova: Kum, Pirati sa Kariba, Porodica Adams, Aladin, Knjiga o džungli i dr.

 

3,480 total views, 2 views today