Sajam sporta 2018

Sajam sporta će se ove godine održati od 23. do 25. novembra, u halama 1 i 1a Beogradskog sajma, a ulaz će biti slobodan.

„Put uspeha“ je slogan ovogodišnjeg Sajma sporta. Ova godina nam donosi rekordan broj osvojenih medalja u olimpijskim i paraolompijskim disciplinama, pa tako i naša manifestacija ide putem uspeha, rekorda i podizanja standarda iz godine u godinu – izjavio je Nemanja Svjetličić, direktor Sajma sporta.

Publici će se predstaviti Ministarstvo odbrane Republike Srbije, Pokrajnski sekretarijat za sport i omladinu, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, Antidoping agencija Republike Srbije, Olimpijski komitet Srbije, Paraolimpijski komitet Srbije, visoko školske institucije kao i više od 100 teritorijalnih sportskih saveza, 89 nacionalnih granskih saveza, sedam udruženja iz oblasti sporta i mnogi izlagači sportske opreme, rekvizita, suplemenata, pehara i medalja…

Hala 1a je rezervisana za mnogobrojna predavanja, panel diskusije i radionice Antidoping agencije Republike Srbije i Olimpijskog komiteta Srbije.

1,819 total views, 2 views today