Premijera filma „Leo da Vinci: Misija Mona Liza“

U subotu 10. marta u 16h u bioskopu Cineplexx Delta City, odrzace se svečana premijera filma „Leo da Vinči: Misija Mona Liza” uz specijalan program i prisustvo dela glumačke ekipe koja učestvuje u sinhronizaciji.

Sve mališane očekuje mnoštvo kreativnih radionica od 15h, dok će glumci koji su pozajmili glasove omiljenim junacima, pred početak filma pozdraviti publiku i poželeti im dobrodošlicu. Nakon projekcije, biće upriličeno druženje sa glumcima, potpisivanje postera, uz koktel osveženje za najmlađe!

Radnja filma smeštena je u gradu Vinciju, u kome život prolazi mirno: mladi Leo da Vinči radi na novim izumima uz pomoć druga Lorenca dok ih njegova simpatija Liza posmatra i podsmeva im se. Jednog dana Lizinu kuću zahvata iznenadni požar i njena porodica više ne može da plaća dugove. Da bi spasili Lizu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upušta u avanturu pronalaženja blaga i sukoba sa piratima uz pomoć Leovih genijalnih izuma.

Glumci koji će prisustvovati premijeri su: Milena Zivanovic, Milan Antonić, Tubić Milan, Đorđe Divjak, Darija Vračević, kao i Srdjan Čolić – Livada produkcija.

Karte su već u prodaji.

3,716 total views, 2 views today