POKRET ZA IGRU

U robnoj kući IKEA prijatelji iz mašte naših mališana mogu da postanu stvarni. Ikea organizuje „Mašta može svašta“ druženja u kojima svako dete ima priliku da crtama i bojama dočara svoju igračku iz snova.

Prema odabranim crtežima biće izrađene prave plišane igračke koje će postati deo IKEA SAGOSKATT kolekcije.

Crtanje ispred Småland igraonice od 11 do 20h

9. i 10. novembra

16. i 17. novembra

23. i 24. novembra

Deca do 12 godina crtaće svoju igračku iz snova u robnoj kući IKEA. Kako bi igračka bila baš kakvu je zamišljaju, deca će moći da se posluže olovkama, bojicama i flomasterima.

Pravo učestvovanja na takmičenju imaju deca čiji su roditelji ili staratelji članovi IKEA Family kluba. Potrebno je da roditelji i staratelji popune obrazac i svojim potpisom prihvate uslove takmičenja, a obrazac podnesu uz crtež.

IKEA Family članovi biće obavešteni o početku onlajn glasanja putem imejla. Svaki član moći će da glasa samo jednom.

U svakoj zemlji 50 crteža s najviše onlajn glasova IKEA Family članova ući će u finale. Od toga 15 najboljih crteža (koje će kod nas odabrati IKEA Srbija) biće poslato u Švedsku. Zatim će poseban IKEA žiri u periodu nakon februara 2020. da odabere i objavi 6 međunarodnih pobednika čiji će crteži biti pretvoreni u SAGOSKATT plišane igračke. One će početi da se prodaju u ograničenim količinama na jesen 2020. u robnim kućama IKEA širom sveta.

Sve dodatne informacije možete pronaći na ovom linku https://vizijadoma.rs/masta-moze-svasta-2019/

1,071 total views, 2 views today