Peti Mrnjau vikend

U nedelju, 15. aprila od 11h do 18h, u Domu omladine Beograda biće održan peti Mrnjau vikend. Ulaz je slobodan, ali će posetioci imati priliku da prilože donaciju za dobrobit mačaka bez doma.

Velika akcija Mrnjau vikend posvećena je dobrobiti životinja ali i porodicama. Ovo je prava prilika da pronađete i udomite macu i unesete iskricu radosti u svoj dom.

Prolećni Mrnjau vikend ponudiće više od 50 lepih i zdravih maca spremnih za udomljavanje. Sve mace su spasene sa ulica. Odnegovala ih je i postavila na šapice ekipa odgovornih i predanih aktivista koji nesebično ulažu veliku ljubav, trud i značajna sredstva da mace spremno odu u nove domove.

Sve mace su prošle veterinarski pregled, lepo su vaspitane, razigrane i socijalizovane. Njihovi udomitelji dobiće potpuno zdravog i društvenog ljubimca s navikama neophodnim za život u kući ili stanu.

JKP Veterina Beograd će ozvaničiti ugovore o odgovornom vlasništvu. Mace će dobiti mikročipove i vakcine protiv besnila, i imaće besplatnu sterilizaciju kada dođe vreme.

Društveno odgovorne firme će darivati udomljene mace i njihove vlasnike za srećan početak. Među poklonima je kvalitetna grain-free hrana. Tu je savetovalište za negu i vaspitanje ljubimaca.

Ogroman broj napuštenih uličnih životinja može se vremenom svesti na prihvatljivu meru jedino sprovođenjem Zakona o dobrobiti životinja, blagovremenom sterilizacijom i odgovornim vlasništvom.

Odrastanje i život uz ljubimca nije luksuz već potreba, posebno u gradskim uslovima! Mace nas uče integritetu, poštovanju i prihvatanju različitosti, a deci pomažu da odrastu u brižne, empatične ljude!

 

1,018 total views, 2 views today