Novogodišnja simfonija u Sava centru 15. decembra!

Fondacija „Deca Deci“ i Dečja filharmonija 15. decembra sa početkom u 19 časova u Velikoj dvorani Sava Centra priređuju Tradicionalni gala koncert namenjen ljubiteljima klasične muzike svih generacija.

Ovaj koncert mladih virtuoza svake godine među prvima donosi duh praznika i pretvara jedno obično zimsko veče u pravu „Novogodišnju simfoniju“.

Na repertoaru će se ove godine naći neprolazna dela klasične muzike Mocarta, Čajkovskog, Štrausa, Baha, Bizea, koja izvode talentovani mladi solisti uz pratnju dečjeg orkestra i pod dirigentskom palicom profesora Ljubiše Jovanovića. Beogradska publika će 15. decembra moći uživati i u tradicionalnim božićnim pesmama, popularnim operskim arijama kao i savremenim muzičkim numerama a uz orkestar Dečje filharmonije na koncertu će nastupiti i Hor dečjeg kulturnog centra Beograd. Specijalna gošća koncerta je Darija Vračević, koja je bila ovogodišnja predstavnica Srbije na Dečjoj Evroviziji i kao i vokalna solistkinja Milica Kostić. Program vode glumica Marija Bergam, urednica i tv voditeljka Dušica Spasić kao i mala voditeljka, šestogodišnja devojčica Kasia Zarić.

Tokom Novogodišnje simfonije Dečje filharmonije plesaće malene balerinice i jedan mali baletan iz školice baleta „Zvončica“ sa Zvezdare koju vode balerine Narodnog pozorišta u Beogradu, a koja uspešno radi već 10 godina.

Postanite donator Fondacije “Deca deci” kupovinom VIP karata:
Gold: 12.000 din.
Silver: 6.000 din.
Bronze: 3.500 din.
Žiro račun Fondacije “Deca deci” je: 205-125627-52
Ili obezbedite pojedinačne ulaznice na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Ticket Vision-a
www.decadeci.com

5,179 total views, 2 views today