Nova dešavanja u Kreativnom rajiću

Slikanje na vodi

Predlog za ovaj produženi vikend je slikanje na vodi ebru tehnikom za decu i odrasle u prijatnoj stvaralačkoj atmosferi i u slanoj sobi. Termini su (8.11-11.11) petak i ponedeak 19-20:30h.

Cena jednog dolaska je 800 a dva 1400 din.
Sve dodatne informacije kao i prijave su na broj 0642378422.

Umetničke programe za decu i odrasle vodi akademski slikar Jelena Rajić. A u programu su pored slikanja na vodi, kaligrafija, ikonopis, vez.

Program za učenike osnovnih škola „Nauči me da učim“

Kao proizvod dugogodišnjeg iskustva u radu sa decom osnovnoškolskog uzrasta nastao je originalan program „Nauči me da učim“ koji predstavlja jedinstven odgovor na sve one probleme koji najčešće muče roditelje i decu tokom školskih dana.

Prijave su do 17.11.2019. Za čitaoce Beograda za decu koji se prijave do 15.11.2019. obezbeđen je popust na cenu programa u vrednosti od 20%.

Program „Nauči me da učim“ kreirali su i sprovode stručnjaci koji se godinama bave edukacijom sa ciljem da svoja znanja i iskustva iskoriste kako bi pomogli deci da se u procesu učenja oslanjaju na svoje potencijale. Ovaj program nije instant rešenje, već temeljna obuka koja kombinuje elemente školskog gradiva, tehnike pamćenja i učenja, stimulaciju kognitivnih sposobnosti uz prožimanje razvoja socijalnih veština kroz svaki deo programa. Tokom trajanja programa deca će imati priliku da se upoznaju i oprobaju u samostalnom učenju i rešavanju problema, usvojiće nove, zanimljive tehnike pamćenja i učenja koje će kasnije moći da primenjuju tokom školovanja, naučiće nove načine suočavanja sa konfliktnim situacijama koje su čest pratilac boravka u kolektivu. Program se sprovodi kroz igru, zanimljive, dinamične aktivnosti i aktivno učestvovanje svih polaznika. Imperativ programa je individualizovan pristup svakom detetu.

Ukoliko ste primetili da Vaše dete ima problem sa koncentracijom, nestabilnom pažnjom, neadekvatnim strategijama učenja, ili samo želite da stekne dodatno samopouzdanje i nauči nove strategije koje će mu olakšati sticanje znanja program „Nauči me da učim“ je pravi izbor za Vas.

Ako detetu pomognete da nešto nauči, ili to učinite umesto njega rešili ste problem jednokratno, ali ukoliko mu date priliku da nauči kako samo to da radi, problem ste rešili zauvek. Ne propustite priliku da učinite najbolje za pravilan razvoj Vašeg deteta.

Program se sastoji od preko 17 sati aktivnog rada, odnosno 24 školska časa podeljenih u 8 termina koji će biti realizovani tokom novembra i decembra u prijatnom ambijentu prilagođenom deci na adresi Dr Dragoslava Popovića 11. Program je namenjen deci od prvog do četvrtog razreda osnovne škole.

Za sve prijave, dodatne informacije o načinu rada, terminima, ceni i prijavama budite slobodni da nas kontaktirate putem brojeva telefona:
0601536571
0612972405

https://www.facebook.com/kreativnirajic/

https://www.instagram.com/kreativni_rajic/

6,713 total views, 5 views today