Nezaboravna zabava za najmlađe na Sava Promenadi

Sava Promenada, omiljena destinacija za uživanje u toplim letnjim danima, ponovo će svoje najdraže i najmlađe posetioce obradovati zabavnim sadržajima kojima zasigurno neće moći da odole. Plato ispred BW Residences danas između 17 i 19 časova biće pretvoren u prostor u kome će mališani uživati u igri, istovremeno razvijajući svoju maštu i kreativnost kroz niz zabavnih aktivnosti.

 

Centralni događaj započeće u 18 časova, nastupom poznatog dečjeg hora Čarolija i njihovim prepoznatljivim pesmama, uz koje će mališani i svi prisutni igrati i pevati. Klovnovi, žongleri i hodači na štulama pobrinuće se za dobro raspoloženje i zabavu mališana i zaseniti ih svojom veštinom i virtuoznošću. Za one koji sami žele da otkriju koliko su spretni, biće postavljen zid za penjanje, omiljena zabava koju najhrabriji među najmlađima svakako neće preskočiti. Iskusni animatori će održati kreativne radionice, na kojima će deca naučiti kako da sama naprave raznobojne trake za kosu, šnalice i rajfove ili kako da letnjim motivima živopisno ukrase razlednice.

 

Tokom kreativne i edukativne Credo Casa Toys radionice, imaće priliku da sama osmisle i konstruišu svoje igračke u vidu kućica, koje će sastavljati pomoću drvenih elemenata i bojiti kredom, razvijajući tako smisao za lepo. Kako bi se prisutni roditelji bar na trenutak vratili u detinjstvo, biće postavljen i veliki zid po kome će zajedno sa svojom decom moći da crtaju, boje i oslikavaju motive panorame Beograda.

 

Pridružite nam se na Sava Promenadi u ponedeljak, kada ćemo zajedno kreirati najlepše uspomene vašim mališanima, a vama istovremeno omogućiti da se bar na jedno poslepodne vratite u detinjstvo i oživite dete u sebi!

 

 

Više informacija možete dobiti pozivanjem Belgrade Waterfront Galerije na broj 0800 300 888, mejlom na info@belgradewaterfront.com ili posetom adrese www.eaglehills.com

9,586 total views, 6 views today