Najveći Trambolina centar u Srbiji “Amplituda”

Evo još jedne dobre ideje za ovaj zimski raspust. Izlet do Novog Sada i najvećeg u Srbiji Trambolina centara “Amplituda”.

Fanstastična i jedinstvena zabava namenjena svim uzrastima, a najviše joj se raduju deca. Raspust je idealno vreme da povedete svoje najdraže na nepresušan izvor zabave uz rekreaciju, u Novom Sadu u Trambolina centru Amplituda.

U sportskom centru Amplituda možete da se družite sa povodom ili bez njega, ali uvek uz uzbudljivo skakanje koje popravlja i raspoloženje i zdravlje.

Na raspolaganju su:
– slobodno skakanje na trambolinama
– porodična zabava uz specijalan popust
– proslave rođendana
– fitness i personalni treninzi
– trening centar za profesionalce

Bezbednost u Amplitudi je uvek na prvom mestu, te su obezbedili iskusne i profesionalne animatore i trenere koji će se starati o vašoj sigurnosti i uputiti vas u tajne najuspešnijih majstora tramboline, a istovremeno opremljeni su najkvalitetnijim trambolinama koje su izrađene po svim standardima kvaliteta.

Skakanje na trambolinama je izvor dobre energije i dostupan je svima. Treba samo da proverite termin i ponesete gumirane čarape za skakanje. Ukoliko ih zaboravite, možete ih kupiti na kasi Centra. Tu su naravno kafe, sokovi i voda za osveženje i sve što Vam je potrebno da se odlično provedete na zdrav i uzbudljiv način.

Trambolina centar Amplituda tu je za sve od 3 do 103 godine! Obezbeđen je i BESPLATAN parking za sve posetioce!

📍Primorska 3, Novi Sad
📞021 641 03 06
www.amplituda.rs

15,790 total views, 1 views today