METi GO – nova video igra

👨📱 METi GO je mobilna video igra koju je osmislio i oživeo tim studenata Univerziteta Metropolitan sa Fakulteta informacionih tehnologija, studijskog programa Računarske igre, uz saradnju kolega sa Fakulteta digitalnih umetnosti i studijskog programa Dizajn interaktivnih medija. METi je futuristički lik, uvek u toku sa najnovijim trendovima, koji simbolizuje inovativnost i kreativnost, ali i želju da kroz igru stekne potrebno znanje tj. da sakupi potrebne poene.

🏃 Da li ste spremni da testirate svoje sposobnosti u rešavanju zagonetki? METi GO istražuje svet kompjuterskih tehnologija i futurističkog sveta, gde progresuje tako što ispravlja elektronske spojnice i izbegava kompjuterske viruse i ljigavce, koji ga ometaju na njegovom putu do znanja i sakupljanju poena.

Preuzmite besplatno METi GO igru powered by MET studenti na ovom LINKu.

🎮 Igrač kontroliše METi-ja tako što ga pomera levo-desno dok se on kreće kroz prostor, uvek unapred. Na taj način igrač treba da izbegava prepreke i neprijatelje, a u isto vreme može i da sakuplja poene. Tokom svoje trke, METi će da naiđe na tri kapije u okviru kojih treba da reši zadatu mozgalicu – što tokom video igre dovodi do dodatnog uzbuđenja i napetosti, jer se sve odvija vrlo brzo, a fokusiranost igrača je glavna.

🚀 METi GO je video igra za sve generacije, koja će učiniti dan zanimljivim i inspirativnim, a koja u isto vreme vežba um i reflekse igrača.

www.metropolitan.ac.rs

835 total views, 1 views today