Kulturica 2018

Centar za razvoj ideja po treći put, organizuje pozorištni festival „Kulturica“ 8. i 9. novembra u pozorištu Pinokio (Bulevar maršala Tolbuhina 1, Novi Beograd). Tokom dva festivalska dana publika će imati priliku da pogleda šest sjajnih predstava u izvođenju mladih umetnika.

Prvi festivalski dan rezervisan je za predstave dramskih sekcija tri beogradske gimnazije.

REPERTOAR za četvrtak, 8. novembar:

18:00 – Predstava: Milunka Savić
IX beogradska gimnazija
19:30 – Predstava: Arzamas
X beogradska gimnazija
21:00 – Predstava: Draga Jelena Sergejevna
VI beogradska gimnazija

Tokom drugog festivalskog dana posetiocima će se predstaviti mlade, talentovane pozorišne trupe iz Beograda.

REPERTOAR za petak, 9. novembar:

18:00 – Predstava: Da ti kažem
Teatar Ulica
19:30 – Predstava: Pre rata
Pozorišna trupa “Artisti”
21:00 – Predstava: Poziv na pogubljenje
Studio BIS

Odluku o nagradi za najbolju predstavu, najbolju mušku i žensku glavnu i sporednu ulogu doneće stručni žiri sastavljen od istaknutih domaćih dramskih umetnika

Ulaznice za pojedinačne predstave prodavaće se po simboličnoj ceni od 200 dinara. Paket od tri ulaznice za jedan festivalski dan prodavaće se po ceni od 400 dinara. Ulaznice će se prodavati na biletarnici pozorišta Pinokio od 31. oktobra do 7. novembra, radnim danima od 16 do 20 časova, kao i na dan festivala, od 16 časova do početka predstava. O dodatnim mogućnostima za kupovinu ulaznica Centar za razvoj ideja će obavestiti javnost putem sajta – www.razvojideja.org.rs i putem stranica Centra na društvenim mrežama.

Festival će kao i prethodnih godina podržati brojne kulturne institucije, kompanije, udruženja, mediji i pojedinci iz javnog života.

7,541 total views, 2 views today