Kreativni rajić

Kreativni rajić je udruženje koje okuplja sve generacije onih koji cene prave vrednosti, kulturno nasleđe, znanje i umetnost. Kreativni rajić počeo je kao atelje ali sada je ponuda obogaćena zahvaljujuci članovima koji su stručnjaci i entuzijasti. Oni su prepoznali misiju Udruženja da se novim generacijama utka nit stvaralačke energije i učvrste nasleđene vrline. Oni svoju ljubav ka poslu i trajnim vrednostima prenose kroz svoj rad. Time je Kreativni rajić potvrdio da se kvalitet prepoznaje i da su prave vrednosti i trajne vrednosti.

Kreativni rajić nalazi se u ulici Dr Dragoslava Popovića 11, u blizini Botaničke bašte, a za asve dodatne informavije moyete im se obratiti na broj 0642378422.

Atelje osmišljen kao moderna škola starih zanata koja promoviše bogato kulturno nasleđe. Neguje se kreativnost i ljubav ka praktičnom radu. Kroz zadatke deca će uzrastati u vrlinama kao što su: strpljenje, kreativnost, istrajnost, snalažljivost, kolegijalnost, odgovornost… Uvežbavajući desetak umetničkih tehnika i zanata budimo maštu. Deca će kroz zabavu ovladati novim veštinama i razviti dobre motoričke navike i spretnost. Svaki od nastavnih programa prati skladna priča kroz koju deca uče o likovnosti, književnosti, arheologiji, arhitekturi, istoriji odevanja, istoriji, slikarstvu, vajarstvu, muzici…

Programi su jednodnevni, nedeljni i mesečni. Mogućnost kreativnog boravka do četiri sata dnevno. Organizujemo kreativne dečije rođendane.

Pored hobi programa za odrasle: kaligrafija, ikonopis, mozaik, slikarstvo; nudimo i profesionalnu pripremu za srednje umetničke škole i akademije. Rad u malim grupama ili individualno uz dosadašnje iskustvo garantuje uspešan upis.
Atelje vodi akademski slikar Jelena Rajić. Informacije na 0642378422.

Školu šaha vodi Zoran Filipović, šahovski trener licenca FIDE i šahovski sudija. Dugogodišnje iskustvo i njegov blag karakter otkrivaju najbolje u mladim šahistima. O tome govore prošlogodišnji reziltati jer su svih 8 nasih šahista ostvarili učešce na gradskom takmičenju, neki su se okitili medaljama a jedna medalja sa republičkog takmičenja pripala je našoj šahistkinji. Treninzi se odvijaju u malim grupama do 6, prilagođeni nivo znanja i individualan pristup. Svi su dobrodosli, od apsolutnih početnika do naprednih mladih šahista. Besplatno testiranje i informacije na 063333093.

Bojana Delibašić vodi individualni defektološki program. Master defektolog, mlada ali bogatog iskustva. Puna ljubavi i razumevanja za svako dete sa razvojnim teskoćama. Danas mnoga deca imaju smetnje u skladu sa tehnološkim i pasivnim načinom odrastanja, neki imaju stecene ili urođene problem. Ne žmurite pred njima, suočavanje i vežba nekada magično izvuku dete iz problema u koje je zapalo. Tretmani se sprovode “jedan na jedan” u podsticajnom ambijentu, slanoj ili peščanoj sobi, učionici ili slikarskom ateljeu. Konsultacije i informacije na telefon: 060 1536 571.

Valentinin kreativni jezički kutak, čista zabava i kreativni pristup učenju. Deca usvajaju znanja iz stranog jezika nadmetanjem u društvenim igrama, pravljenjem predmeta, pevanjem I igrom, potragom za blagom ili kartanjem… Bezbroj je načina da oživimo jezik i da ga usvajamo kao govorni alat. Neka Vaše dete bude u stanju da na odmoru u inostranstvu stekne nova poznanstva, naruči sebi jelo ili piće, ode do prodavnice… Grupe su male, pristup individualan i maksimalno maštovit. Savladajte: engleski, nemački ili arapski. Termini po dogovoru, informacije na 0692898899.

887 total views, 49 views today