Kreativni rajić – upis u novu sezonu

Atelje Kreativni rajić otvorio je upis u novu školsku godinu. Moderna škola starih zanata koja promoviše bogato kulturno nasleđe. neguje kreativnost i ljubav ka praktičnom radu.

Kreativni rajić nalazi se u ulici Dr Dragoslava Popovića 11, u blizini Botaničke bašte, a za asve dodatne informavije moyete im se obratiti na broj 0642378422.

Povodom nove sezone pripremili su promotivni čas dečijih radionica. Pravljenje podmetača od mozaika. Radionica koja podstiče maštu, zahteva puno strpljenja i preciznosti. Za izradu ovog podmetaca koristiće se alati od olovke i papira do klešta, čekića, mistrije, spahltle…Kameni moduli kao inspiracija. Deca se bave formom a ne detaljima sa crteža. Oprobajte se u ovoj prelepoj i najzahtevnijoj, slikarskoj tehnici.
Radionica je namenjena deci predškolskog i školskog uzrasta. Cena radionice je 600 dinara. Ko se odluči za upis cena će se računati u prvu članarinu. Mesečna članarina je 2000 dinara za 4x mesečno po 2h sa materijalom.

Za čitaoce Beograda za decu cena članarine za prvi mesec je -20%.
Promotivni čas će se održati u subotu 28.9. od 12-14h.
Obavezna je prijava na 0642378422 ili preko formulara PRIJAVA.

Besplatno testiranje i -20% za prvi mesec u školi šaha u Kreativnom rajiću
Školu šaha vodi Zoran Filipović, šahovski trener licenca FIDE i šahovski sudija. Dugogodišnje iskustvo i njegov blag karakter otkrivaju najbolje u mladim šahistima. O tome govore prošlogodišnji reziltati jer su svih 8 nasih šahista ostvarili učešce na gradskom takmičenju, neki su se okitili medaljama a jedna medalja sa republičkog takmičenja pripala je našoj šahistkinji. Treninzi se odvijaju u malim grupama do 6, prilagođeni nivo znanja i individualan pristup. Svi su dobrodosli, od apsolutnih početnika do naprednih mladih šahista. Besplatno testiranje i informacije na 063333093.
Mesečna članarina je 1800din za 4x mesečno, 2800 za 8x mesečno.
Povodom nove sezone Besplatno testiranje održaće se u Kreativnom rajiću u Dr Dragoslava Popovića 11 u cetvrtak 26.9. u 18h.
Obavezna je prijava telefonom ili u online formularu PRIJAVA.

Otvorena vrata sa defektologom
Tokom dana otvorenih vrata  imaćete priliku da se konsultujete sa defektologom koji se bavi dečijim razvojem.
Bojana Delibašić vodi individualni defektološki program. Diplomirani defektolog , mlada ali bogatog iskustva. Puna ljubavi i razumevanja za svako dete sa razvojnim teskoćama. Nakon besplatnih konsultacija koje će se održati samo tokom dana otvorenih vrata moći ćete da planirate dalje korake u vidu tretmana ili intervencija koje su potrebne i individualno prilagođene Vašem detetu.
U ponudi su preventivni i korektivni tretmani, kao i intenzivni programi stimulacije dečijeg razvoja, sve u zavisnosti od individualnh potreba. Rad sa detetom se odvija po principu „jedan na jedan“, dakle učestvuju samo terapeut i dete čime se garantuje maksimalna posvećenost. Ukoliko imate bilo kakve sumnje i nedoumice vezane za napredovanje Vašeg deteta, ili je Vašem detetu potrebna podrška pri savladavanju školskog gradiva, budite slobodni da nam se obratite. Nekad je potrebna samo mala podrška i pravilan pristup kako bi dete pokazalo i ispunilo pune potencijale, ali je od izuzetne važnosti da bude pravovremena.
Dani rezervisani za besplatne konsultacije su:
– SUBOTA 27.09.2019. od 17h
– SUBOTA 04.10.2019. od 17h
Potrebno je da najavite svoj dolazak putem broja telefona: 0601536571. I za sve dodatne informacije možete pozvati na navedeni broj. PRIJAVA

Valentinin kreativni jezički kutak, čista zabava i kreativni pristup učenju. Deca usvajaju znanja iz stranog jezika nadmetanjem u društvenim igrama, pravljenjem predmeta, pevanjem I igrom, potragom za blagom ili kartanjem… Bezbroj je načina da ozivimo jezik i da ga usvajamo kao govorni alat. Neka Vase dete bude u stanju da na odmoru u inostranstvu stekne nova poznanstva, naruči sebi jelo ili piće, ode do prodavnice… Grupe su male, pristup individualan i maksimalno maštovit. Savladajte: engleski, nemački ili arapski. Termini po dogovoru, informacije na 0692898899.
Promotivni časovi održavaće se :
nemački u ponedeljak 30. 9. U 18h
arapski u utorak 1. 10. u 18h
engleski u subota 28. 9. u 10h i sredu 2.10. u 18h
Prvi dolazak je besplatan. Cena članarine za 8 časova mesečno je 2500 din, a za čitaoce Beograda za decu -20% za prvi mesec učenja.
Prijava na telefon ili link PRIJAVA.

1,259 total views, 2 views today