KONCERT „MUZIČKI VREMEPLOV“

U Malom pozorištu „Duško Radović“ 3. decembra u 20 sati, povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom biće održan koncert pod nazivom – „Muzički vremeplov“.

Ovaj događaj nastao je u organizaciji Udruženja „Nebograd“ u saradnji sa Nacionalnom organizacijom osoba sa invaliditetom, i deo je projekta „Edukacijom i kulturom do inkluzije“ koji je podržan od strane Sekretarijatа za socijanu zaštitu.

Na koncertu, pored članova „Nebograda“ koji su nosioci celokupnog programa (mladi sa intelektualnim invaliditetom), kao gosti učestvovaće mladi operski pevači, članovi umetničkog udruženja MOTO, Nataša Rašić (mecosopran) i Nikola Mikić (bariton). Muzička podrška na koncertu su profesionalni muzičari sa kojima „Nebograd“ sarađuje već duži niz godina. Koncept koncerta je veoma zanimlјiv a repertoar raznolik, od etno numera do najvećih svetskih hitova klasične i pop muzike. Program koncerta štampan je i na Brajevom pismu.

Pre koncerta premijerno će biti emitovan spot za numeru „Ti možeš sve“, tekstopisca Ane Sretenović, koja je ovu pesmu namenski napisala, a izvode je članovi VIS „Nebograd“ i poznate ličnosti – Biljana Krstić, Nebojša Dugalić, Bojana Stamenov, Ivan Mihailović, Inspektor Blaža i prvakinja opere Narodnog pozorišta Nataša Jović Trivić.

6,301 total views, 6 views today