KlickerBox

Jedinstveni servis za iznajmljivanje igračaka, iz meseca u mesec odgovarajućim igračkama prati i podstiče razvoj deteta do četvrte godine života.

Članarinom u KlickerBox klubu igračaka, svakog meseca na Vašu kućnu adresu stiže kutija sa četiri edukativne igračke poznatih svetskih i domaćih proizvođača, stručno odabrane tako da na najbolji način zadovolje konkretne razvojne potrebe Vašeg deteta. Kada se dete zasiti igračaka stižu nove, a prethodne se vraćaju.

Na ovaj način dete uživa u raznovrsnim igračaka, a roditelji u ušteđenom novcu, vremenu i prostoru.

‘Ideja KlickerBox-a je da deci, u periodu najintenzivnijeg fizičkog, emotivnog i mentalnog razvoja, ponudi što veći broj različitih kvalitetnih edukativnih igračaka, odnosno različitih sredstava stimulacije, a da zbog toga ne trpi prostor niti kućni budžet. Da smanjimo gomilanje i bacanje igračaka. Želimo da budemo racionalno i ekonomično rešenje roditeljima za prirodnu potrebu dece da kroz mnogobrojne različite igračke razvijaju svoje sposobnosti i uče. Igračke iz naše ponude su uglavnom sačinjene od prirodnih materijala, mnoge su bazirane na montesori materijalima, a posebno se trudimo da budu drugačije od onih koje se viđaju na policama velikih dečijih prodavnica.’

Plaćanje se vrši po preuzimanju kutije u gotovom novcu. Mesečna pretplata iznosi 2.000,00 dinara. Postoji i mogućnost za godišnju pretplatu koja obuhvata 13 KlickerBox kutija po ceni od 21.300,00 dinara. Pretplatu možete pauzirati dva puta u toku godine na period do 4 nedelje (za vreme godišnjih odmora ili kada god vama odgovara). Pretplatu možete koristiti mesec po mesec bez ikakve obaveze da narednog meseca nastavite godišnju pretplatu. U svakoj kutiji igračaka uživate 4 nedelje, KlickerBox dostavlja igračke na vašu kućnu adresu, a nakon isteka pretplate preuzima sa kućne adrese i zamenjuje kutijom novih igračaka.

www.klickerbox.com

KlickerBoxfil

8,650 total views, 3 views today