Gusarska Bajka

Posle uspešnog premijernog izvođenja u decembru 2017, dečija predstava irskog plesa Gusarska bajka  biće ponovo izvedena 01. aprila od 16.30h u Centru za kulturu Vlada Divljan.

Posle plesnih predstava „Erindol“ i „Ritam Grada“, Erin’s Fiddle je odlučio da svoje umeće i ljubav prema irskom plesu podeli i sa najmlađima.

Najmlađi plesači i plesačice će vas u nedelju 01. aprila povesti na jednočasovnu avanturu i potragu za izgubljenim blagom. Uz pomoć mape, zlatne cipelice, prijateljstva i timskog duha posade jednog broda, mali fidlovci će pronaći kovčeg o kome im je pričala lepa Gatara. Predvođeni hrabrom kapetanicom, oni će se susresti sa raznim nezgodama i preprekama, boriće se sa strašnim odraslim ljudima i na kraju ipak doći do svog cilja… ili je to možda sve bio san?

Ovo je prilika da vidite kako je izgleda taj bajkoviti put, dok uživate u melodijama irskih pesama i ritmičnim udarcima cipelica.

Karte možete naći na svim prodajnim mestima Eventim-a.
Cena karata u pretprodaji je 350 RSD do 31.03, a na dan koncerta cena karata će biti 400 RSD. Postoji i popust za grupe veće od 10 gledalaca, te je cena karte u ovom slučaju 250 RSD za sve vreme prodaje.

1,454 total views, 2 views today