Filharmonijski piknik: Dizni Fantazija

Treći pokušaj da se održi koncert na otvorenom Beogradske filharmonije!

Čuvenu Diznijevu „Fantaziju“ uživo izvodi Beogradska filharmonija, zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom, na besplatnom koncertu na otvorenom zakazanom za 07. septembar 2019 u 20h.

Prvi put u regionu, na tradicionalnom filharmonijskom pikniku na Ušću, publika će uživati u najlepšem animiranom spektaklu svih vremena uz čuvene numere klasične muzike koje će orkestar uživo izvoditi ispod velikog ekrana.

Beogradska filharmonija dobila je pravo da prikaže i izvede ovu senzacionalnu produkciju – visokokvalitetnu projekciju visoke definicije, koja predstavlja kompilaciju originalnog filma Volta Diznija iz 1940. godine „Fantazija“ i filma „Fantazija 2000“, zvanično nikada prikazanog na našim prostorima. Tako će apsolutno sve generacije imati jedinstvenu priliku da uživaju u spoju tradicionalne i kompjuterske animacije.

Pored čuvenih scena trijumfalnog Diznijevog klasika kao što su „Čarobnjakov učenik“ sa Mikijem Mausom ili legendarnog plesa nojeva, nilskih konja, slonova i krokodila, videćemo nove sekvence iz obnovljenog remek dela i to premijerno na filharmonijskom koncertu.

Koncert je besplatan!

3,894 total views, 4 views today