Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

15. KIDS FEST – Mali korak za tebe, veliki za detinjstvo

oktobar 14, 2019 - oktobar 20, 2019

Od 14. do 20. oktobra u bioskopima u Beogradu i drugim gradovima širom Srbije biće održan 15. Kids fest.

Prvog dana u Kombank dvorani s početkom u 12 sati festival otvara animirani film iz Italije „Čuvena invazija medveda na Siciliju“, koji je svetsku premijeru imao u Kanu.

Promoter Kids festa će ove godine biti glumac Ivan Jevtović, koji pamti i otvaranje prvog izdanja daleke 2005.

– Igrali smo pre 14 godina „Laku noć, deco“ Duška Radovića, a danas sam i ja porastao od glumca na sceni do ambasadora. Danas i najmanja sala može da bude bioskop. Fasciniran sam izborom filmova i selekcijom. Publici preporučujem da pogleda filmove iz Belgije, Holandije i Skandinavije, koji se bave tinajdžerima. Otuđenost od društva doneli su nam mobilni telefoni, a bioskopi pružaju deci priliku da se družimo – rekao je Jevtović.

Tinejdžeri, kao i njihovi roditelj, ne bi smeli da propuste filmove „Fahim, mali princ šaha“, u kom igra Žerar Depardje, kao ni „Borbenu devojku“.

Na festivalu će biti prikazano 19 najzanimljivijih filmskih naslova, animiranih i igranih, sinhronizovanih i prevedenih na srpski jezik, koji nam dolaze iz uglavnom iz Evrope. Slogan Kids festa „Mali korak za tebe, a veliki za detinjstvo“ prati kampanju povodom pola veka sletanja na Mesec.

PROGRAM mozete pogledati na OVOM LINKU.

692 total views, 2 views today

Detalji

Početak:
oktobar 14, 2019
Kraj:
oktobar 20, 2019

Newsletter