DESIGNATHON: Roboti koji su spasili svet!

Novi ciklus DESIGNATHON radionica “Roboti koji su spasili svet” održava se tokom septembra i oktobra u Muzeju nauke i tehnike.

Deca uzrasta od 8 do 12 godina praviće robote koristeći elektroniku, kreativne i reciklažne materijale. Na kreativan način, rešavaće izazov u okviru 12. cilja održivog razvoja “Odgovorna potrošnja i proizvodnja”. Tokom radionice, razgovaraćemo o značaju održivog razvoja, odgovorne potrošnje i posebno reciklaži.

Tokom septembra i oktobra, radionice se održavaju 30. septembra, 14. oktobra i 28. oktobra nedeljom od 11 do 13h u Muzeju nauke i tehnike. Prijava za radionice je na ovom linku https://bit.ly/2CEBpgQ Informacije na 064 138 96 16 i designathonserbia@gmail.com. Cena radionice je 500 RSD i u nju je uključen i obilazak Muzeja nauke i tehnike.

Designathon radionice organizuje KID HUB koji je zvanični zastupnik Designathon Works® edukativnog programa za Srbiju. Ovaj program radi u više od 25 zemalja sveta, deo je Ashoka mreže i Lego Learning edukativne mreže. Fokus programa je razvoj nove generacije inovatora koji će rešavati ekološke izazove koristeći nove tehnologije. Više o nama možete videti ovde www.designathon.rs

1,514 total views, 2 views today