Dečiji filmski festival KIDS FEST

Dečiji filmski festival KIDS FEST, 14. po redu, ove godine se održava od 15. do 21. oktobra širom Srbije, pod sloganom „Moja filmska zvezda“.

Ambasadorka ovogodišnjeg izdanja festivala je glumica Mirka Vasiljević, mama troje mališana, koja je rekla da je bioskop „najbolji provod sa decom“ ukoliko vremenske prilike ne dozvoljavaju igranje napolju.

Festival će biti održan u sledećim bioskopima u Beogradu – Kombank dvorana, Fontana, Roda Cineplex, Tuckwood, CineGrand (Kapitol Park Rakovica), zatim u niškom Vilinom Gradu, Novom Sadu (Arena Cineplex i CineStar), Cinestaru u Zrenjaninu i Pančevu.

Program

Na programu su filmovi „Brzi Brzić“, „Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona“, „Ferdinand 3D“, „Mumini i zimske čarolije“, „Mali veseljak: Brod spasilac“, „Pat i Mat 2“, „Moj prijatelj žirafa“, „Mali traktor Fergi 3“, „Bela i Sebastijan, najbolji prijatelji“, „Hozentaurus“, „Cirklin, Koko i divlji nosorog“, „Igračke iz budućnosti“, „Fantastičan dan na planeti Zemlji“, „Kapetan Morten i kraljica paukova“, „Aladin 2“, „Espen u svetu planinskog kralja“…

U planu su i nastup Kolibrija, radionice za klince, ceremonija maskenbala, radionica crtanja zatvorenih očiju i turnir u igri Skylanders.

12,884 total views, 2 views today