Color running – trka sa bojama

Uzbudljiva tematska trka Color running, uz posipanje malih i velikih učesnika bojama organskog porekla, biće održana na Dorćolu u subotu 16. septembra.

Preduslov za učešće, zbog ograničenog broja trkača, je prijava na sajtu organizatora Atletskog kluba Running na adresi running.rs i uplata kotizacije, a kao posmatrači i navijači dobrodošli su svi.

Iznos kotizacije je 1500 dinara za odrasle i 850 dinara za decu (uzrast od 6 do 10 godina). Učesnici na trku mogu dovesti i kućnog ljubimca.

Tokom, pre i posle trke, najavljeno je mnoštvo zabavnih i rekreativnih sadržaja, DJ podrška, prezentacija vozila Jeep Renegade, joga rekreacija na cilju, izbor Disko kralja i Disko kraljice…

Simbolične pokone i medalje dobiće svi koji završe trku, najstariji i najmlađi učesnik, a najbržima, i najboljima u kategorijama najšarenije lice pripašće vredne nagrade.

Dečiji program sa zagrevanjem počinje u 9.30 h, dečija trka na 300 metara startuje pola sata kasnije, a trka za odrasle na trasi dugoj 5 kilometara tačno u podne, na početku ulice Strahinjića bana, kod Kalemegdana.

 

3,996 total views, 2 views today