Cirkuštance

Cirkusfera poziva sve znatiželjne roditelje i razigranu decu da dođu i posete Cirkuštance- program za decu (predstava i poligon cirkuska radionica) 3. juna od 17h.

PREDSTAVA „KLOVN U LJUBAVI“

“Klovn u ljubavi” je visoko interaktivna klovnovsko žonglerska predstava namenjena publici svih uzrasta podjednako. Klovn “Mad Hatter” (Vojislav Šantić) je profesionalni cirkuski artista koji već 7 godina nastupa sa ovom predstavom po internacionalnim festivalima uličnih zabavljača, ulicama i trgovima raznih gradova. Predstava uključuje: mađioničarske trikove, žongliranje lopticama, čunjevima i žonglerskim sabljama, spinning plates (rotirajući
tanjiri), modeliranje figura od balona i manipulaciju šeširima.
Improvizacija i adaptibilnost u svakoj situaciji je glavni adut izvođača i on to beskrajno koristi u svom izvođenju.
Nivo veštine u nastupu neće nikoga ostaviti ravnodušnim bez obzira koji rekvizit ovaj artista koristi. Ovaj izvođač na komičan način prikazuje žonglersku veštinu manipulišući kako rekvizitima, tako i samom publikom.
Vreme trajanja predstave je 40 minuta.

POLIGON CIRKUSKA RADIONICA ZA DECU (5+)

Nakon predstave održaće se poligon cirkuska radionica koja će sadržati žongliranje i vazdušne akrobacije, različite prepreke i kreativne zadatke raspoređene po prostoru. Deca će imati priliku da istraže ove cirkuske discipline i upoznaju ih kroz različite igrice.
Vreme trajanja poligona je 60 minuta.

Zbog ograničenog broja učesnika za poligon radionicu obavezna je prijava na mejl: ivkakor@yahoo.com
Telefon :0641496162
Adresa : Magacin u Kraljevića Marka 4

Ulaz je na donacije.

Program je podržan od Ministarstva kulture i informisanja RS

19,244 total views, 2 views today